Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pólyáról mi a véleményetek?

Picsusz kérdése:

Pólyáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Neten olvasok róla jót-rosszat.Érdemes venni?Vagy elég ha plédbe csavarjuk a babát?30hkm
2015. szept. 24. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én vettem, de nem nagyon használtuk, legalábbis pólyaként nem. Igaz, július elején született a babám, azóta ugye 80%-ban 50 fok volt, így inkább nem tekertem bele semmibe szegényt. Most már nem igazán marad megy egy helyben napközben, éjjel meg hason alszik, és akkor is "mászkál" a kiságyban. Viszont arra szoktuk használni a pólyát, hogy szétterítve alátegyük, ha például a mi ágyunkon van napközben, szóval teljesen nem volt felesleges.

Van viszont olyan kis babatakarónk, aminek az egyik sarka kapucnis, mint a kifogóknak, abba beletekerjük reggelente ébredés után, mikor álmos még :)

Szerintem előre nem nagyon lehet megmondani, hogy érdemes-e, van amelyik baba imádja, más babák viszont nem viselik el. Nálatok a meleg mondjuk biztos nem lesz akadály. Én a helyedben próbálkoznék eleinte kistakaróval, aztán ha szereti, vennék pólyát.

2015. szept. 24. 19:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Külön nem vennék/vettem volna, mert plédünk van elég, viszont így, hogy anyutól megkaptam az összeset, ami náluk volt (amiben még én meg a testvéreim voltunk) természetesen beleraktam.
2015. szept. 24. 19:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Az első gyereknél amikor a kórházba pólyába adták oda nagyon jó volt mert könnyebben tudtam megfogni :) Otthon kókuszvolt,de nem használtuk.Plédbe is simán jó betekerni.
2015. szept. 24. 19:59
 4/14 anonim ***** válasza:

A lányunk októberi, neki volt.

Az elején egyrészt könnyebben meg tudtam fogni őt (első baba, nem volt tapasztalatom), másrészt őt is megnyugtatta, ha bele volt rakva.

Kb 3. hétig használtuk, de akkor nagy hasznát vettük.

2015. szept. 24. 20:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt, szerintem természetellenes, de van olyan baba, aki szeret benne aludni.
2015. szept. 24. 20:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Venni nem érdemes mert nagyon drága ahhoz képest hogy csak 1-2 hónapig használod.

Mi kölcsön kaptunk, így a januári lányomnál használtuk az első hetekben. A júniusi születésűnél nem nagyon használtuk mert meleg volt nagyon.

2015. szept. 24. 20:22
 7/14 anonim ***** válasza:
lanyom utalta. unokahugim meg imadta. erdemes venni hasznaltan fillerekert aztan tovabbadod ha nem valik be..
2015. szept. 24. 20:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Mi nem vettünk, de nem is hiányzott :)

A nővéremék vettek, nem használták :)

2015. szept. 24. 21:06
 9/14 anonim ***** válasza:
nekünk nem volt, eszembe sem jutott, hogy vegyek. De plédbe sem csavargattam.
2015. szept. 24. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Fiam hiába a augusztusi baba, ő igényelte. Amíg nem tettem pólyába, sírt, aztán amikor beletettem, mint aki más dimenzióba került :)

Szóval ő kifejezetten kérte, aztán kb 4-5 hetesen jelezte, hogy elég volt. Nem tudom, lehet a szűk hely emlékeztette a pocakban töltött időre...

Egyébként ahogy bejött az ősz, hiába már amúgy nem használtuk, de a babakocsiban abban volt, és így én is sokkal nyugodtabb voltam, hogy nem fázik.

Na egy szó, mint száz, én nagy hasznát vettem és ha lesz tesó, őt is pólyázni fogom addig, amíg igényt tart rá.

Meg szerintem egy szép hófehér pólyában annyira szép egy kisbaba, de ez már teljesen mellékes :)

2015. szept. 24. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!