Milyen autós babaülést ajánlanátok a kisfiamnak?
Kisfiam már kinőtte a babahordozót. Jelenleg 8 és fél hónapos 9 kg, 71 cm és már stabilan ül.
Mi a különbség a múanyag magasítós és a magasító nélküli babaülés között?
Azok az ülések, amiket az auchan-ban árulnak, azok szerintetek biztonságosak?
Sajnos nem túl nagy a keret... :(
Pont az a baj, hogy foggalmam sincs, hogy milyen lehetőségek vannak, ezért nem nagyon tudok pontosítani.
Úgy tudom, hogy az izofixes ülések nagyon drágák...
Mi is ugyanekkorák voltunk amikor a top rieder 9-25-öset megvettük,dönthető 23000 ft volt,nagyon szereti és alszik is benne,úgyhogy biztos kényelmes neki...
Szerintem egyébként,ha nem mindennap utaztok a babával,felesleges 50000 ft-ért venni,bár baj akkor is történhet.Mi havi 1-2 alkalommal megyünk csak autóval,így ez bővel elég...
Menjetek el az Elefáni Babadiszkont budaörsi nagy áruházába. Ültesd bele a gyereket az ott kapható ülésekbe és után nézz egyet a Vaterán vagy Tesz-Veszen.
Én most ezt csináltam a Besafe izi comfort ülésével. Szuper dönthető, extra kényelmes, nagyon szép. 50 ezer a bolti ára a nem isofixes-nek és megvettem a Tesz-Veszen 30 ezerért.
A Brendon is jó ha próbálni szeretnétek, mert a Römer és a Bebe Confort ülések ott kaphatóak és az aukciós oldalakon rengeteg van ezekből a márkákból is.
Annyit azért mondhatok, hogy a kényelem sem elhanyagolható az ár mellett. Mert a babáknak még a gerincére vigyázni kell és egy fakemény ülésbe mégse lehet őket belerakni.
Remélem segítettem.
nekünk ilyen van nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!