Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autós babaülést ajánlan...

Milyen autós babaülést ajánlanátok a kisfiamnak?

Figyelt kérdés

Kisfiam már kinőtte a babahordozót. Jelenleg 8 és fél hónapos 9 kg, 71 cm és már stabilan ül.

Mi a különbség a múanyag magasítós és a magasító nélküli babaülés között?

Azok az ülések, amiket az auchan-ban árulnak, azok szerintetek biztonságosak?

2010. márc. 14. 12:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kicsit pontosítsd, mennyiért szeretnétek ülést venni? isofix-est: stb... Így nehéz segíteni.
2010. márc. 14. 13:03
 2/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nem túl nagy a keret... :(

Pont az a baj, hogy foggalmam sincs, hogy milyen lehetőségek vannak, ezért nem nagyon tudok pontosítani.

Úgy tudom, hogy az izofixes ülések nagyon drágák...

2010. márc. 14. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen az isofixesek 50 ezertől vannak kb. Mi Top Rider 9-25 kg ülést vettünk a hordozó után, nagyon szeretjük. ( nem isofixes, az alját egy gurtnival rögzítettük pluszba, így máris isofixes lett. 20-25 ezer között volt az ára.
2010. márc. 14. 13:21
 4/12 anonim ***** válasza:

az adac szerint jó, és 55 euro az ára:

nania racer sp 9-36 kilós ülés

[link]

2010. márc. 14. 13:21
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

annyi, h kézzel kell mosnod a huzatot, gépbe nem teheted.

(3.)

2010. márc. 14. 13:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Amiket az utolsó kettő válaszoló küldött, szerintem az még nem egy ilyen kicsinek való, nem dönthető az ülése.
2010. márc. 14. 13:28
 7/12 anonim ***** válasza:
nem az a lényege, h dönthető legyen, hanem, h biztonságos. ennyi pénzért ne akarjon csodát az ember...
2010. márc. 14. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi is ugyanekkorák voltunk amikor a top rieder 9-25-öset megvettük,dönthető 23000 ft volt,nagyon szereti és alszik is benne,úgyhogy biztos kényelmes neki...

Szerintem egyébként,ha nem mindennap utaztok a babával,felesleges 50000 ft-ért venni,bár baj akkor is történhet.Mi havi 1-2 alkalommal megyünk csak autóval,így ez bővel elég...

2010. márc. 14. 14:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Menjetek el az Elefáni Babadiszkont budaörsi nagy áruházába. Ültesd bele a gyereket az ott kapható ülésekbe és után nézz egyet a Vaterán vagy Tesz-Veszen.

Én most ezt csináltam a Besafe izi comfort ülésével. Szuper dönthető, extra kényelmes, nagyon szép. 50 ezer a bolti ára a nem isofixes-nek és megvettem a Tesz-Veszen 30 ezerért.

A Brendon is jó ha próbálni szeretnétek, mert a Römer és a Bebe Confort ülések ott kaphatóak és az aukciós oldalakon rengeteg van ezekből a márkákból is.

Annyit azért mondhatok, hogy a kényelem sem elhanyagolható az ár mellett. Mert a babáknak még a gerincére vigyázni kell és egy fakemény ülésbe mégse lehet őket belerakni.

Remélem segítettem.

2010. márc. 14. 15:28
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyen van nagyon jó

2010. márc. 14. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!