Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen 8 kiló feletti autós...

Milyen 8 kiló feletti autós ülésetek van? Miért ajánlanátok és miért nem?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyet vegyünk, és megőrülök tőle, hogy van vagy ezer féle, ezért szeretnék olyat venni, amiről valós pozitív tapasztalatok vannak. Köszi a segítséget előre.
2009. jan. 13. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk Recaro Young Expert van és mi nagyon meg vagyunk vele elégedve. Masszív és rendesen tartja a törpinket mindenhol és még külön kis fejszűkítő része is van hogy alvás esetén tartsa a buksiját ami késöbb majd leszedhető. Ezenkívül egy mozdulattal dönthető. Mindenképpen egy jó tanács, hogy a babátokkal menjetek el megvenni és úgymond próbálgassátok őt bele az ülésekbe mert lehet hogy valamelyik tetszik vagy valaki ajánlja, de ha megnézitek mégsem tartjátok megfelelőnek a baba számára.
2009. jan. 13. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én UniBaby-t vettem a lányomnak mindenféle próba nélkül, nagyon kényelmes, biztonságos, dönthető és 23 e.ft volt. Én nagyon ajánlom.
2009. jan. 14. 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi bébé confortot használunk, igaz még csak 2 hete. Ez isofixes, és azért jó, mert nemcsak dönteni lehet, hanem a szélességét is lehet állítani. Így ha ki- vagy betesszük a kicsit, a legszélesebbre állítjuk, hogy könnyebb legyen, majd visszatekerjük. Nem bukik oldalra a baba feje. Biztonságos és ez fontos. Az ára elég borsos, de úgy gondoltuk, az életnél nincs drágább kincs.
2009. jan. 14. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!