Miért kérdezi mindenki, hogy "jó baba? "? Mit lehet ilyenkor válaszolni? Milyen a rossz baba?
Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 14:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem arra gondolnak,hogy végig alussza-e az éjszakát,nem kell-e állandóan ott lenni mellette,meg ilyenek. Legalábbis nekem mindig azt mondják, "reméljük jó gyerek lesz és fog hagyni pihenni.." Hogy erre mit lehet mondani nem tudom. Nyilván nem fogja azt mondani az ember a saját csemetéjére,hogy rossz baba mert nem hagy aludni...
3/6 anonim válasza:
Tőlem is sokszor kérdezték, először én sem értettem, aztán azon kaptam magam, hogy már én is így kérdezem az ismerős anyukáktól. Végülis annyit jelent, hogy éjjel felébred-e, vagy ha igen, akkor könnyen visszaalszik-e, meg úgy egyáltalán, hogy sírós-e.
4/6 anonim válasza:
Udvariaságból kérdezi azért mert nem tud jobbat.Ha az első babád úgysincs viszonyítási alapod...ha lesz több akkor már megtudod mondani , hogy az elsőhöz képest könnyebb vele vagy nehezebb.
5/6 anonim válasza:
Engem felháborít ez a kérdés, még ha jóindulatból is kérdezik. Senki nem fogja azt mondani(mint ahogy elöttem írták is), hogy igen, rossz baba, nagyon. Szerintem ez egy idióta kérdés. Fel lehetne szebben is tenni, vagy konkrétabban. Ha tőlem ezt kérdezték (nem érdekelt, hogy hülyének néznek) értlenül álltam, és kérdően néztem, vagy így, mint most te visszakérdeztem, hogy mégis milyen a jó baba? És különben is, egy csecsemőre, hogy lehet azt mondani hogy rossz?
Áhh, megint felbosszantott. Én egyértelműen válaszolnék, hogy persze hogy jó baba, nincs rossz baba. Éjszaka alszik/nem alszik, dehát még csecsemő...
(Bocsi, hogy így írtam, de szerintem megértesz;))
6/6 anonim válasza:
Ezen nem tudom mit kell kiakadni. Ez csak egy szófordulat. Így szokták kérdezni. De javaslom, száműzzük a "Mi szél fújt erre?" és a "Hogy ityeg a fityeg?" kérdéseket is, mert az sem elég konkrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!