Ti kiakadnátok ha anyósotok a pici babátok kezét akarná puszilgatni?
21-esnek adok igazat!
Ugyanígy a nagyinak :) Igenis ha te ezt nem szeretnéd akkor meg kell mondani, hisz te vagy a kicsi anyja :)
Ezt a nagy bacimániát sosem értettem. Én is, férjem is falun nőttünk fel, kint az udvarban kúsztunk, másztunk pár hónapos korunktól, nem is tudnám megmondani mikor voltam beteg utoljára, gyerekként sem voltam beteges.
Kisfiamnak sokszor puszilgatom a kezét, mindenki kb a családban, sőt a babajátékokat is egy kezemen meg tudom számolni hányszor sterilizáltam, jelentem 16 hónapos múlt és még egyszer sem volt beteg (orra folyt, de az a fogzástól volt, ahogy áttört a fogacska, el is múlt). Ja, és tápszeres (sajnos), de így sem beteg.
Nem kell sterilszobában nevelni a gyerekeket, mert majd elviszed az első játszóterezésre, vagy bölcsibe/oviba, aztán állandóan betegek lesztek. Hadd szeretgesse már anyós azt a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!