Kiakadnátok, ha anyósotok ráütne a másfél éves babátok kezére egy apróság miatt?
Én igen, mivel én nem csapok rá sosem a kezére. Nem engedem másnak sem. 22 hós.
Ha ilyen szitu lenne, simán rászólnék anyósomra, hogy ezt meg ne lássam még egyszer.
Több szempontból is zavarna.
Én nem csapkodom,ő se tegye.
Apróság miatt mégúgyse!
Én nem feltétlenül. Én se verem a gyereket, de viszont igen is van, hogy dá-dá kiskezedre, ha olyasmit csinál.
Azt elmondod, hogy mi volt az az apróság? Ha pl. tényleg valami pitiáner dolog, akkor biztos mérges lennék, de viszont ha mondjuk figyelmeztetés után is pl. belenyúl a konektorba, akkor igaza van. Akkor se kell nagyot ütni mondjuk a gyerek kezére, csak hogy értse a miértjét.
Ja, hát ezért biztosan szólnék!
Az automatikus ütést nagyon elítélem, csak legvégső esetben alkalmazom a kézlegyintést én is!
Szólj anyósnak, hogy a te nevelési elveiddel ellenkezik, hogy ok nélkül verje a kicsit, így kéred, hogy türtőztesse magát, és ne üsse meg. Jó durva, azért ez! 13.40-es voltam
Mikor még nem volt gyermekem csak néztem értetlenül, hogy minden kis dologért ráütött a gyerek kezére a drága nagyika.Na akkor eldöntöttem, hogy csak és kizárólag nagyon veszélyes dolgokért, sok rászólás után lépek közbe.
Most már van gyerekem, 2-3 alkalommal ütöttem nagyon kicsit a kezére, akkor is a tv kábelt húzgálta és akárhogy kértem nem fejezte be. Az én fiam is odaáll a mosógéphez, megérinti a gombokat, nem hiszem, hogy ezért rá kellene csapni a kezére.
Ha anyósom ráütne és főleg ilyen kicsi dologért biztos szólnék. Nekem már az is betette a kaput, mikor a fiam ott volt az ölébe, de már nagyon le akart menni és tolta el magát, erre az anyós rászólt kiabálva, hogy "mi bajod van???" Na tudod, én nem kiabálok a gyerekemmel, Ő meg nem fog.
Igen.
Nem magyarázkodom, az én gyerekemet ne üsse meg senki! Még a kezét sem.
EGy ekkora gyereket meg kell fogni, elvinni onnan és elmagyarázni mi a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!