Nem mosógép, hanem mosogatógép és nem volt bekapcsolva.
2010. okt. 16. 18:09
12/15 anonim válasza:
Hát nálunk rá ordított az anyós.
El magyaráztam neki kivel orditozzon:)
A kutyáikkal szebben beszéltek pedig azok be is szarnak a szobába.
Azóta nem nagyon beszélünk talán jobb is:)
Legalább nincs ott egyedül a gyerek ki tudja moilyen lelke lenne tőlük...
2010. okt. 16. 18:50
13/15 anonim válasza:
eszébe se jutna.szerintem nincs az a dolog amiért rá ütne az unkája kezére.ő talán a másik véglet,bár igaza van,és én is úgy tartom,nevelje a szülő a nagyi meg kényeztesse.de egyébként szólnék ha ilyen lenne,főleg ha csak ennyi.pedig én nem vagyok kéz ütés ellenes,életet is menthet,
2010. okt. 16. 19:28
14/15 anonim válasza:
én van,h rákoppintok a lányom kezére,ha olyat csinál amivel kárttenne magában!azért rácsapni,mert hozzáért volna egy gombhoz,na hallod....nevetséges!én meg csaptam volna anyós kezére azzal a lendülettel,mert,h ő az én babám kezét egy ilyen fiszlicsálé dologért ne csapkodja!:-)
én közölném vele,h ezt megégyszer meg ne próbálja,mert azt fogja elérni,h nem maradhat kettesben a gyerekkel,mert aztán ki tudja mennyire jönne bele a gyerek ütlegelésébe!
nyugodtan közöld vele,h ezt mégegyszer meg ne merje,mert te se ütögeted a gyerek kezét ahogy az anyósodét se!könnyü a kicsit bántani...
2010. okt. 16. 22:41
15/15 anonim válasza:
Hát én biztos agyon is csaptam volna, pedig nem vagyok egy verekedős típus. Az én lányom 7 hónapos és néha szeretettel "nyávog". De nem azért, mert nyűgösködik, hanem mert tetszik neki a hangja. Erre az én drága anyósom felemelt hangon közölte a gyerekkel, hogy: "Be lehet fejezni a kényeskedést és a vinnyogás!" Velem pedig közölte, hogy be kell dugni a cumit a szájában, hogy csendben legyen. Nem részletezem, hogy eldurrant az agyam! A cumit csak alváshoz használjuk, elmagyaráztam neki, + a gyerekkel akkor ordítson, ha én ordítok majd vele! No azóta sem mentem-mentünk hozzájuk! Hála égnek ők sem jönnek. Ennek már 1 hónapja! Ja! Az viszont neki megszokott dolog, hogy a sógornőm 2 gyerekével folyamatosan ordít és veri is őket! Na én ezt nem engedem meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!