Egy 1hetes babat menny idore szabad kivinni a levegore?
Figyelt kérdés
es most minden nap kell levegoztetni,minden nap tobb ideig?2008. szept. 8. 20:08
1/3 anonim válasza:
Mi először csak fél órát sétáltunk vele, aztán lehet mindig növelni. Használjátok ki, míg jó idő van. :)
2/3 anonim válasza:
Nekem a védőnénim azt mondta (és mások is), hogy még a nyári babát se vigyem ki (júliusban szültem) 2 hetes kora előtt nagyon. Nekünk azt ajánlották, hogy először csak nyissunk ablakot neki, aztán szépen lassan fokozatosan 10-20-30 percekre vigyem ki, 2 hét után. De ha szélcsendes, árnyékos helyen tudod sétáltatni, nehogy meghüljön, szerintem ilyen szép időben ki lehet menni vele egy picit (10-20percre).
3/3 anonim válasza:
Mi most leszünk 4 hetesek és már 1 hetesen sétáltunk. A védőnőm is mondta, hogy nyugodtan kiveheten ilyen jó időben. A lényeg, hogy ne fújjon a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!