Miert muszaj kivinni a babakat a levegore? Nagy baj ha nem tudunk setalni?
Figyelt kérdés
Olyan orszagban elunk ahol sajnos eleg rossz az ido nagyon szeles,es emiatt nem nagyon tudunk menni setalni.2008. okt. 31. 18:42
1/6 anonim válasza:
Szerintem, ha nem is minden nap, de érdemes kivinni a babát a levegőre, és nem csak a levegő miatt, hanem szoknia kell a különböző környezeti hatásokat, zajokat, embereket, hogy aztán később ne legyen baj. Nekem is van egy 4 hónapos kisfiam, én szinte minden nap viszem sétálni, bár itt nem olyan szélsőséges az időjárás, de a szél ellen tudsz védekezni. (biztosan állítható a babakocsi többféle funkció szerint)
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon fontos a seta a levegon barmilyen hideg is van. Egyreszt a levego miatt, masreszt a mozgas miatt az anyanak, vegul az ingerek miatt a babanak. Nem tudom hol elsz, de en itt Angliaban felszerelkeztem gumicsizmaval, orkankabattal, a gyereknek bundas-overallal, ugyhogy, ha csak nincs hurrikan mi megyunk minimum 1 orat. 1-2 nap nem tudtam menni, akkor beoltoztettem a gyereket es kitettem a levegore.
3/6 A kérdező kommentje:
Mi Irorszagban elunk,a multnap is olyan eros szel volt hogy majd felborult a babkocsi,en tartottam teljes erommel hogy ne boritsa fel!!!ezert nem tuduk nyugodtan setalni!!!
2008. okt. 31. 19:35
4/6 anonim válasza:
Ha nem tudod kivinni, lehet még az a megoldás, hogy jól felöltözteted, beteszed a babakocsiba, és kinyitod a szobaablakod. Ha tudod így, altasd el nyitott ablaknál. Én is csináltam mindkét gyerekemmel, mikor télen nagyon hideg volt.
Nem muszály végig nyitva hagyni az ablakot amíg alszik, elég mondjuk fél órára is.
Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Szia!Nekem a családom már szült nő tagjai mind azt mondták,hogy szeles esős időben tilos a babát kivinni,mert átfújja a szél.És mi hiába gondoljuk azt ,hogy jól beöltöztettük én is észre vettem a fiamnál,pedig téliesíthető nagyonmklassz babakocsink van-bergon minden extra funkcióval és nem alszik olyankor a kicsi sőt a végén már sír is..ilyenkor már nem is viszem le vagy ha nem fúj annyira akkor is egy fél órára.nekem is a nyitott ablakos dolgot javasolták,sztem te is csináld ezt amíg nem nő egy kicsit a bébid.
6/6 anonim válasza:
A napfény miatt muszáj kivinni, hogy ne legyen angolkóros. Erre nálunk adják még a Vigantol cseppet, ha azt szedi, szerintem rossz időben elég az, amit egy előző hozzászóló írt, hogy levegőzteted az ablak előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!