Kiakadtam, mikor meghallottam, hogy csecsemőknek nem lehet vizet adni. Ez tényleg így van?
Figyelt kérdés
Én, ha hónapokig csak tejet kellene innom, szomjan halnék. Attól, hogy még valami folyékony, nem oltja a szomjat, Ki az, aki kitalálta ezt az oltári hülyeséget, hogy az anyatej mellett nem lehet vizet adni? Nekem nincs gyerekem, de mikor rokonok ezt mondták, ledöbbentem. Ha én megnősülök és gyerekem lesz, biztos odafigyelek, hogy a gyerek rendszeresen számára iható vizet is kapjon.2015. szept. 11. 19:23
31/34 Julie S válasza:
Kepzeld, az en gyerekem 1 eves koraig nem fogadott el az anyatejen kivul mas folyadekot. Pedig feleves kora ota probaltunk sok mindent, sokfelekepp, de csak azert, mert az apja ettol fraszt kapott. En nem aggodtam rajta es egyszer csak egyik pillanatrol a masikra kedvet kapott a vizhez. Ugyhogy o egy teljes ev alatt sem halt szomjan! Jol birta, nem?! :D
32/34 anonim válasza:
Lehet vizet adni a babàknak, de nem kell úgy csinàlni, mintha szomjaztatnàk azt, amelyik nem kap (nem kér).
29-es voltam.
33/34 anonim válasza:
28-as, sajnálom, hogy ez történt, én másfél éve szültem Fehérváron, akkor még adtak cukros vizet, de csak ha már tényleg muszáj volt. Én úgy gondolom, hogy csecsemős nővérektől függ. Találkoztam olyannal is, aki éjjel szó nélkül hozta, mert nagyon sírt a babám és nem akart szopizni, meg olyannal is, aki tényleg csak orvos engedélyével adott.
34/34 anonim válasza:
Cccccc. Lll.hu - egy kis modern szakirodalom a szakemberektől, nem pedig a 20.század okostojasaitol. Már ne is haragudj. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!