Olyan anyukák tanácsát várom, akiknek már nagyon korán elkezdte a babája a hisztit és sikerült elejét venni, mi a jó taktika?
Akkor linkelek én is neked, bár ilyesmit nem szoktam neten keresgetni, mert nem sok értelmét látom:
Itt leírják, hogy a hiszti természetes jelenség.
Általában két dolog váltja ki: 1-a gyerek saját fizikai korlátja; 2-a szülő által felállított szabály, ami nem tetszik a gyereknek, de szabályre meg nyilván szükség van.
Nem kell ezt a dolgot túlmisztifikálni, meg mindenfélét beleképzelni, meg netről szűretlenül tanulni, hagyatkozz inkább az anyai ösztönre, (már ha nő vagy és anya, mert ezt nem tudom) és ne hidd el, hogy azért hisztizik az egy év körüli gyerek, mert nem jó az anyjával a viszony.
Ha pedig nem vagy anya, akkor nekünk hihetsz, tapasztalatból írtunk.
11 én a hiszti fokáról írtam, nem a hiszti okáról.
nagyon de nagyon de rettentően hisztis az a gyerek, akinek az anyukájával nagyon de nagyon de rettentően bizonytalan a kapcsolata.
kevésbé hisztis egy kiegyensúlyozotabb anyuka gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!