Mennyi kell enni egy 4hós babának?
Figyelt kérdés
Kislányom tápszeres baba 3.5 hós korától elkeztem a hozzá táplálást(orvosi engedélyel).Mára már 2étkezést kiváltottunk bébi kajcsi,gyümölcs,tejpép.Van hogy 1üveg bébi kaját megeszik és egész nap maximum adagokat fogyaszt és van hogy csak fél negyed adagokat eszik egész nap,ma pl kihagyott egy teljes uzsonnát ilyenkor szomorú vagyok és tanácstalan mitől van ez.2008. szept. 8. 17:52
1/2 anonim válasza:
Igény szerint etesd,ne mások véleménye alapján.Minden baba annyit eszik amennyit szeretne.Én sosem néztem se könyvet se mást,hogy mennyit kellene adni,evett amennyit akart,vpolt,hogy többet,volt,hogy kevesebbet és kész.A felnőtteknek is van olyan napjuk,hogy valami nem ízlik,nem esik jól,nem éhes...
Ne légy szomorú ez nem gond!
2/2 anonim válasza:
Lehet hogy a meleg miatt nem kellett neki annyi étel, az én fiam ma nem ette meg az ebédet csak 2 kanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!