Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg rossz anya leszek?

Tényleg rossz anya leszek?

Figyelt kérdés
A szobatársammal színte egyszerre szűltünk ma 2 naposak a babák. Ő még wcre se tud menni, mert a babája csak kézben van el sehogy máshol. Az én csöppségem is próbálkozott, nem szopizott egyáltalán ha betettem a kocsiba (korházi babaágy) akkor rögtön sírt, kitettem magam mellé az ágyra úgy megnyugodott az éjszakát mi már a kocsiban aludtuk, az elején egy 10 percet sírt én simogattam beszéltem hozzá nyugtatgattam. Ma már napközben is többet van a kocsiban el. A másik hölgy ülve aludt a babával a kezében 5 perceket, és az elöbb megkaptam, hogy én milyen rossz anya vagyok, hogy hagyom a gyereket sírni és biztos hogy utálni fog pár nap múlva a gyerekem. Most olyan rossz érzésem van :(
2015. szept. 9. 11:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as válaszoló, ennél azért figyelmesebben is olvashatnál, és a válaszokból nem csak egy-egy részletet kéne kiragadni.

AZt végképp nem értem, hogy látatlanban milyen alapon beszélsz bármibe is belepistult anyákról? Ez semmivel sem különb hozzáállás, mint a másik oldalé, ugyanolyan szűklátókörű, általánosító és ítélkező. Azt gondolom, ha a kötődő nevelés híveitől nem elfogadható a másik megítélése, akkor ez fordított helyzetben is igaz. Vagy nem?

2015. szept. 9. 15:44
 22/23 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a 14-esre válaszoltam, nem a 15-ösre.
2015. szept. 9. 17:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Az azért enyhe túlzás, hogy utálni fog, de az is, hogy két napos gyereket már nevelni akarsz, hogy szokja az egyedüllétet. Ne feledd, hogy 9! hónapig egy test voltatok, bőven ráérsz még a fokozatos leszoktatással.

Egyetértek, hogy nem kell mártírkodni, neked is kell pihenni, de annak a csöppségnek még minden új, ne drasztikusan próbáld az evilághoz szokatni.

2015. szept. 9. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!