Tényleg olyan nagy baj, ha egy 3,5 hónapos baba nem eszik éjjel?
Nem.Nekem az az álláspontom,hogy igény szerint egyen a gyerek és nem szabad azt a babát felébreszteni,amelyik végig aludja az éjszakát.most néztem meg a babanaplónkat nekem 4 hónaposan volt a lányom 7200gr és nagyon jó húsban volt,szeretett enni.
Nekem a régi gyerekorvosom volt ilyen tudálékos,de a védőnőm mindig azt mondta,hogy nem kell mindent úgy csinálni,tudni fogom mit tegyek,egy anya érzi.
A saját szívedre hallgass!
szia
szerintem sem kellene felkeltened.ez elég elavult dolog.bizd rá ő tudja mikor éhes :D
jó babázást
Dehogy kell.!!! Lányom pár hetes kora óta alszik 21-től reggel 4-6-ig, de van hogy csak 7-kor kel fel először szopizni.
Ha éhes lenne, hidd el felkelne.
Délután, már jártunk úgy, ogy aludt, felébredt, evett és visszaaludt.
Ne keltsd, tujda ő ,mi kell neki, örülj, hogy alszik éjjel.
Az én kislányom elejétől kezdve végigaludta az éjszakát, olyan este 9-től reggel 5-ig kb., persze ez plusz, minusz 1-2 órát néha változott. Mégis gyarapodott! Sőt! Talán egyszer a legelején volt egy kicsit gond már nem is tudom miért és fel kellett volna kelteni, de ő se a csörgőre, se semmire nem ébredt fel. Úgyhogy nem is erőltettem, nem ér annyit az egész hogy az ő kis nyugalmát megzavarjam. Egyébként éjjel mindig vhogy másképp aludt az én kislányom, vhogy mélyebben sokkal, sokkal, látszott is rajta. De ez a mai napig is így van, másfél éves, és ha elalszik az első óra a legmélyebb még nappal is. Akkor atombombát is lehetne mellette robbantani akkor se ébred fel. :)
Úgyhogy én is azt mondom, hogy fel ne keltsd! A gyarapodást meg majd 1-2-3 hónap alatt tudod felmérni igazán. Mi nekünk felnőtteknek se van mindig ugyanúgy étvágyunk, pláne ezekben a nagy melegekben amik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!