Nem nagyon ízlik a gyümölcs 7,5 hónapos babámnak?
Sokmindent jóízűen eszik, a gyümölcsöt éppenhogy elnyammogja, kb. harmadannyit eszik belőle, mint a főzelékből például. Félek, hogy lassan el fogja utasítani.
Mivel kínáljam, vagy ízesítsem, mit adjak hozzá, hogy jobban megegye?
nem árt néha kicsit főzni, vagy párolni rajta
itt vannak ötletek, asszem 9. pontban
és fontos szerintem az állandóság mindig ugyanazt ugyanabban az időpontban
Milyen gyümölcsöt adsz neki?
Milyen formában?
én babámnak kb 8-9 hónaposan köszöntött be egy betegség miatt először hogy nem evett semmit, kezdhettem előlről az egész hozzátáplálást a betegeség elmúltával.. érdekes mód a főtt étel csúszott, a gyümölcsök nem.
ez egészen addig megmaradt, (hogy csempésznem kellett az ebédjébe és Cebion cseppekkel pótoltam a C vitamint)míg 1 éves kora körül be nem köszöntött a dinnyeszezon, igaz hogy az első falatokar erőltettem, de rájött, hog finomat kap, és elkezdte elfogadni tőlem a nyers gyümiket :) a piros dinnye után jött a sárga(ez utóbbival vigyázni kell mert a magas gy.cukortartalma miatt túlpörgött)aztán jött az (omlós típusú)alma, barack, körte csak katonáztam neki és elfogadta ette már.
talán javaslom próbálkozz a ringlóval! az finom édes(érettet adj neki, sokan éretlenül árulják..)edd jóízűen előtte és kínáld meg egy kicsi darabbal, szerintem kérni fog még :)az én babámnak anno nagyon bejött, azóta nem találok ringlót(mert ahonnan vettem, oda már nem járok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!