Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hónapos babátoknak adtatok...

8hónapos babátoknak adtatok már nem házilag készített gyümölcs joghurtot?

Figyelt kérdés

8hónapos a kislányom és eléggé válogatós.2 napja adok neki uzsonnára gyári gyümölcs joghurtot.Az eper ízűt imádja de megeszi a vaníliásat is.Próbáltam adni neki ezt a Paula nevű pudingot,de nem aratott sikert nála.Lesz valami baja attól,hogy már kapott joghurtot?Ti mikor adtatok neki először?

Előre is köszi a válaszokat!

2015. máj. 3. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Boltit nagy mennyiségben azért nem erőltetném, mert egyrészt magas a cukortartalma, másrészt stabilizátor, aromák, stb van benne, amire nincs még szüksége egy 8 hónaposnak.

Inkább otthon készítsd el, vagy legalább olvasd el az összetevőket a címkén.

2015. máj. 3. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Semmit baja nem lesz :) a lanyom 8 es fel honapos koratol tejberizst kap. Marmint a boltit. Nagyon szereti es semmi baja nincs tole.

Szerintem nyugodtan add ha izlik neki :)

2015. máj. 3. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:

boltit ne tele van színezékkel aromával E-s anyagokkal.

inkább DM bébidesszert ugyanannyira jön ki, hanem olcsóbban, mint egy bolti silány joghurt, meg túrókrém, én még majd' 1 lvesen sem adom ezeket a gyerekemnek, valameyikben tojás, földimogyoró maradványok is vannak.

2015. máj. 3. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
nem adnék neki..akkor már inkább keverj házi lekvárt a natúrba, még abban is kevesebb a cukor, meg a tartósító...egyébként minél inkább engedsz neki, annál inkább válogatós lesz.
2015. máj. 3. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is eheti, de nézd meg az összetevőket. Pl. Cserpes, Aktívia, Jogobella, ezek jobb minőségek.
2015. máj. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!