8hónapos babátoknak adtatok már nem házilag készített gyümölcs joghurtot?
8hónapos a kislányom és eléggé válogatós.2 napja adok neki uzsonnára gyári gyümölcs joghurtot.Az eper ízűt imádja de megeszi a vaníliásat is.Próbáltam adni neki ezt a Paula nevű pudingot,de nem aratott sikert nála.Lesz valami baja attól,hogy már kapott joghurtot?Ti mikor adtatok neki először?
Előre is köszi a válaszokat!
Boltit nagy mennyiségben azért nem erőltetném, mert egyrészt magas a cukortartalma, másrészt stabilizátor, aromák, stb van benne, amire nincs még szüksége egy 8 hónaposnak.
Inkább otthon készítsd el, vagy legalább olvasd el az összetevőket a címkén.
Semmit baja nem lesz :) a lanyom 8 es fel honapos koratol tejberizst kap. Marmint a boltit. Nagyon szereti es semmi baja nincs tole.
Szerintem nyugodtan add ha izlik neki :)
boltit ne tele van színezékkel aromával E-s anyagokkal.
inkább DM bébidesszert ugyanannyira jön ki, hanem olcsóbban, mint egy bolti silány joghurt, meg túrókrém, én még majd' 1 lvesen sem adom ezeket a gyerekemnek, valameyikben tojás, földimogyoró maradványok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!