10-12 hónapos babák anyukái! Milyen gyümölcsöt adtok babátoknak és milyen formában?
Mindenki üveges bébidesszertet vesz?
10 és fél hónaposomnak eddig tartott a fagyasztóban eltett gyümölcs. Most megvettem 1 hónapra való üveges kaját, de nem is igazán teszik neki, meg drága is. Ötleteket várnék! Köszönöm.
Én is almát meg banánt adok neki, de az almát nem annyira szereti, a banánt meg nem akarom minden nap adni, mert agyon vegyszerezik mire ide ér.
Én szoktam neki mindenféle üvegeset is venni, abba teszek pl. gabonapépet, a banánt meg joghurttal turmixolom neki, vagy túróval például. Az almájába is néha teszek gabonapépet, vagy egyszer tettem bele neki egy kis gesztenye pürét.
Szóval fel szoktam turbózni neki mindenfélével, hogy kicsit változatosabb legyen.
Ja, ha néha van körte (ami nem kő kemény), akkor azt is adok. Ilyenkor nem túl nagy a választék, de én szeretem az üvegeseket is adni, mert úgy változatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!