Miért sírhat minden este a babám, még a kezemben is?! Többi lent
Szia! Első vagyok. Hogy vagytok? Javult a helyzet?
Örülök, hogy segítőnek találtad, amiket írtam.
Sajnálom, hogy a kórházban nem volt szerencséd a csecsemős nővérrel. Szinte biztos, hogy ha egy IBCLC szoptatási tanácsadóval hoz össze a sors, máshogy alakultak volna a dolgok. De ezen már nem érdemes rágódni, hiszen van egy egészséges kisbabád, és tejed is van, ez a lényeg!
Nekem is nagyon szerencsétlenül kezdődött a szoptatás, mert hiába szültem magánklinikán, akármelyik nővér nem ért a szoptatáshoz, illetve az újdonsült anyukák szoptatásban való segítségnyújtásához. Nekem hatalmas szerencsém volt, hogy harmadik napon egy IBCLC-s ápolónő volt műszakban, aki nélkül nem valószínű, hogy sikerült volna a szoptatás. Miatta maradtunk is még egy napot a kórházban. Addigra totál kisebesedett és vérzett mindkét mellbimbóm. Kitartottunk a lánykámmal és már 15 hónapja szoptatom.
Igen olvasom. :) Örülök, hogy javult a helyzet nálatok!
Nagy már a lánykám, bizony! Eddig 12 fogacskája bújt ki, az utóbbiak ráadásul egyszerre négyesével. Vannak nyűgösebb napjai a fogzás miatt, de eddig szerencsére csak egyszer kellett a Dologélhez nyúlnom. Az a tapasztalatom, hogy a szoptatás rengeteget segít ebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!