25 hetesen más is érezte már? Tegnap este olyat rúgott belém a bébi hogy a lábát éreztem a kezemben! Másnak is ennyire erős?
Egyem meg :)
Igen, nekem is volt ilyen.
Szia,
Az én manóm egész éjjel ezt játszotta:)mondjuk abban, hogy az most talpacska vagy kezecske volt, nem vagyok biztos, mindenesetre rúgás/ütés/mocorgás=pukli a pocakon:)
És még növésben van:)
Jó pocakosodást:)
Amúgy ha nem éjjel játszana, még csodálatosabb érzés lenne:)
Bezzeg munka alatt édesen alszik:)
És ha vállaltuk a piciket, akkor megérdemeljük ezeket a csodálatos érzéseket, változásokat:)
Szia, nekem terhességem során először fordult elő tegnap, hogy annyira pörgött a babám, hogy csak néztem. Egész nap, pedig nem ettem ittam semmi olyat, de kaptam olyan rugásokat, hogy már szinte fájt! De milyen édes fájdalom!!!
Boldog Babavárást! Üdv: 26 hetes km
Az én kis drágám jelenleg fejvégű. Így nagyon fent érzem sokszor, ahogy rúg. Odateszem a kezem és én is érzem, hogy szinte a kezemben van a lába. :) Apa is élvezi! Én a kis kezét is érzem sokszor. Mondjuk azt lent. Azt "élvezem" még, amikor le akarok feküdni aludni és oldalamra fordulok és rákezd! Ki akarja olyankor fúrni az oldalam. Akkor muszáj vagyok átfordulni. Aztán ha szerencsém van, elfogadja. Ha nem, akkor variálnom kell.
Nekem kis örökmozgóm van. Már előre félek, hogy kint is ilyen lesz-e! :)
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!