Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hármas ikreknek nevek?

Hármas ikreknek nevek?

Figyelt kérdés
Három lányt várok, eddig az Eliza-Amina-Norina az egyetlen névötlet, így még jól jönne egy pár.
2015. szept. 1. 19:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Dalma-Pálma-Vilma :)
2015. szept. 1. 21:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. szept. 1. 21:35
 13/24 anonim ***** válasza:
67%

Én a helyedben olyan három női nevet választanék, ami egy eredetből származik, vagy esetleg hasonló a "jelentésük".

Például arab eredetű nevek: Amina-Norina és Lejla, latin eredetű: Luca-Flóra-Emilia.

Hasonló jelentésnél konkrétan a virágnevekre gondoltam: Violett-Jázmin-Lili, de az is ötletes szerintem, ha azonos a kezdőbetű, mégis eltérőek a nevek: Eliza-Emma-Evelin példának.

Nekem is ikreim vannak, így csak egyet tanácsolok, hangzásra különbözzenek a nevek, tehát a Dóra-Nóra-Flóra és társai páros együtt ne legyen, mert hamar bele lehet kavarodni még így is, hogy én eltérő hangzásúakat választottam :)

Többet tudnánk segíteni egyébként ha legalább az ízlésedet ismernénk, milyen típusú nevek jönnek be, mi illik a vezetéknévhez stb..:)

Én az én lányaim Lídia és Auróra (mindkettő görög eredetű) :)

2015. szept. 1. 21:46
 14/24 A kérdező kommentje:
Én a ritka, különleges nevek szeretem (na persze nem az ilyen Dzsesszika stb. félék) A vezetéknév Náray.
2015. szept. 1. 21:51
 15/24 A kérdező kommentje:
Nagyon tesztik a lányaid neve :)
2015. szept. 1. 21:51
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A vezetéknév alapján akkor már a magánhangzóval kezdődő neveket ki is zárhatjuk, leszűkült a kör :) Párod milyen neveket javasol?
2015. szept. 1. 21:53
 17/24 A kérdező kommentje:
A párom kedvencei a Loretta és a Kornélia
2015. szept. 1. 21:56
 18/24 anonim ***** válasza:
3%
Norina,Korina,Szorina
2015. szept. 1. 22:00
 19/24 anonim ***** válasza:
46%

NEHOGY összecsengt válassz, így is egyformák lesznek.

Inkább stílusban (lágy vagy kemény mindegyik) hasonlót, de amúgy különbözőt.

Pl.

Flóra-Janka-Liza

Gina-Réka-Erika

Lotti-Hanna-Villő

De a tiéd is jó, bár a Norinát nem adnám (inkább Dorina)

2015. szept. 2. 08:39
 20/24 anonim ***** válasza:
42%
Az enyémek Száva-Szaffi-Szonja :)
2015. szept. 2. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!