Ikreknek névválasztás?
Még nem tudjuk, hogy fiúk vagy lányok lesznek, így kellene 2 fiú név, 2 lánynév és egy 1 fiú-1 lány kombó :)
Vezetéknév: Mejthlinger (a párom neve Zsolt - ez is ott van a nevek közt, mint tartalék, de a páromnak nem tetszik)
Lánynevek: Anett, Dóra, Eliza, Imola, Izabella, Linda, Liza, Mila, Noémi, Vanda, Zita, Zorka
Fiú nevek: Attila, Botond, Bertold, Martin, Zalán, Zente, Zoltán, Zotmund
Noémi-Botond.
Botond-Zalán.
Mila-Noémi.
Mejthlinger Eliza-Mejhtlinger Izabella
Mejthlinger Zalán-Mejthlinger Zente
Mejthlinger Zalán-Mejthlinger Liza
Én a helyetekben mindenképpen valami egyszerűbb (könnyen kiejthető, könnyen leírható) nevet választanék, mivel - ne haragudj meg érte- de a vezetéknevetek eléggé kacifántos. Így én a Bertold, Zotmund neveket nem ajánlanám, az Izabellát meg a hosszúsága miatt zárnám ki.
Szerintem a Linda, Attila, Dóra neveknek van dallamos hangzása a vezetéknévvel, én azokat választanám.
Nekem a Zalán-Zorka a befutó :)
2 lány: Zorka-Dóra
2 fiú: Botond-Zalán
Szerintem a rövidebb, egyszerűbb keresztnevek előnyösebbek a vezetéknévhez. :)
2 lány:
Mejthlinger Anett - Mejthlinger Dóra
2 fiú:
Mejthlinger Attila - Mejthlinger Martin
1 lány - 1 fiú:
Mejthlinger Martin - Mejthlinger Anett
A felsoroltak között nem szereplő, de szépen alliteráló nevek: Mejthlinger Márta, Mejthlinger Mira, Mejthlinger Márk, Mejthlinger Máté,
Dóra - Zita
Attila - Martin
Attila - Dóra
Nem a felsoroltakból írok, ha nem baj.
Lány:
Mejthlinger Linett - Mejthlinger Berill
Fiu:
Mejthlinger Bernát - Mejthlinger Edvárd
Fiu- lány
Mejthlinger Bertold - Mejthlinger Berta
Gratulálok, és írd meg mit válaszottatok!! :)
Robin- Szilveszter
Hunor-Nimród
Álmos-Előd
Lelle-Zille
Elinor-Lenóra
Áron-Koren
Dóra-Mila
Martin-Zalán
Dóra-Zalán, Izabella-Zoltán
Szép a vezetéknevetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!