Miért jó idomítani a babákat?
Butaág könyv után nevelni.Szeretettel,e´s mindenkinek saját belátása alapja´n.....
Az alvás pedig gyerekfüggö.Akár könyv után akár maga´tól nevel az ember.
Nekem két ikerkislányom van, akik ma 14 hónaposak. Én elolvastam a Suttogót és rengeteg hasznos tanácsot szereztem belőle, amit alkalmaztam a gyermekeimnél.
Ettől még nem idomítottam őket, és a Suttogó nem is az idomításról, pusztán a rendszerességről szól.
Két gyerekkel egyszerre, rendszeresség nélkül nem is tudom, hogy hol tartanék.
A gyerekeim kiegyensúlyozott boldog kisbabák, akik attól, hogy rendszer van az életükben sem kevesebb szeretetben, sem kevesebb törődésben nem részesülnek, sőt, véleményem szerint sokkal nagyobb biztonságérzetet nyújt nekik.
Egyébként pedig mindenki saját belátása és remélhetőleg legjobb tudása szerint nevelje a babáját, attól, hogy eltérőek a vélemények még senki nem rosszabb, vagy jobb a másiknál.
A gyermekeink majd úgyis felnőttként fogják visszaigazolni, hogy sikeres volt-e a nevelésünk.
Én nem olvastam ezt a könyvet, mindent a magam belátása szerint csináltam. Viszont olvastam több más könyvet, internetes cikket, tapasztalatokat. Én úgy gondolom, hogy ezekből mindenkinek csak azt kell hasznosítani amit ő jónak tart. Ha meg nem válik be még mindig el lehet hagyni.
Amúgy meg van sok anyuka aki nem tud már mást módszert a gyermeke problémájára és ezért próbál ki mások által jónak tartott dolgokat és van akinek segít is, sokat. Másnak meg nem jön be.
Amúgy meg ez a világ már arról szól hogy amit te magadnak érzel azt hiszed, vallod, alkalmazod, amit meg nem, azt elveted, de a lényeg hogy elfogadd másnak a más gondolatát, nézetét, dolgait. Mert attól még lehet hogy nagyszerű ember hogy ő másképp csinál vmit.
Csak az a baj a mai világba, hogy sok ember nem eléggé toleráns, ezt az úgymond szabadságot nem úgy használja mint kéne. Hanem kisarkítja a dolgokat. A szabadság ilyen csak tudni kell vele élni.
Remélem érted hogy mit próbáltam ide leírni. Egyiket sem rád értettem, hanem úgy általában.
A boltokban meg azt árulnak amit akarnak, ha téged érdekel megveszed, elolvasod, ha nem nem. Attól még másnak szuper könyv, olvasmány stb. lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!