A babákkal be lehet tartatni a napirendet? Hogyan kell ezt csinálni?
Csak az a baj hogy most is kb. 2 órája alszik már a babám.Így egyszerűen nem tudom hozzászoktatni semmihez.Pl. ha most lenne már az ebéd vagy az uzsi akkor hogy adjam oda neki?Föl kelteni meg nincs szívem.
Értitek mire akarok kilyukadni?
Vagy pl. nem minden nap ugyanakkor alszik.Ezt így én lehetetlennek érzem.
mennyi idős a bébi?
fürcsi előtt próbáljátok meg kifárasztani.ha alvás helyett inkább játszana még így is,másnap később fürdessétek,előtte játszatok vele. Ha valami oknál fogva ez se válik be,akkor nem marad más, mint mindez + ágyba rakjátok és egyszerűen lekapcsoljátok a villanyt,otthagyjátok. ordít majd,lehet 2 percig,lehet 2 óráig,de előbb utóbb elalszik. Ne engedjetek neki,hozzászokik hamar!
Én is délben tettem le, és 2-kor szokott kapni főzit. De max fél 3-ig úgyis felébred, ha nem, akkor bemegyek hozzá, és kicsit felhúzom a redőnyt. Így elkezd magától ébredezni. Szóval fél órás csúszás még nem tragédia, de valamilyen rendszer kell.
Dokink egyébként azt mondta a kezdetekkor, hogy ha 3 óránként eszik a baba, akkor legyen ez a rendszer: 6,9,12,3,6,9. És ha éppen bealszik, akkor fel kell kelteni. De kisfiam nem sz@rozott, rögtön 4 órás lett, így lett belőle 6,10,14,18,22. Max fél órás eltérésekkel. Aztán szép lassan alakul, egyre korábban igényelte az éjszakai alvást. B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!