Miért nem tud elaludni a fiam? És ha végre elalszik miért kel fel 30 perc múlva?
Ne engedd egyből szopi után aludni, valószínű a saját emésztése ébreszti fel. Az interneten olvastam, mit kell csinálni, és én azt csináltam: Szopi után kicseréltem a pelust, arra egyből kelt:) Utána még kicsit simizgettem, énekeltünk, stb. És kb. 30-40 perc múlva tettem le aludni.
ҝ
Nálunk is így van/volt, mint az előző válaszoló írta.
Első naptól fogva alvás után evés jött (mert üvöltött, amíg nem kapott cicit) és utána büfi és pelusozás.
(nem is tudtam volna előbb pelusozni, mert végigüvöltötte volna.)
Pelusozás közben játszás: éneklés, cuppogás, fintorgás, stb, és utána is játszás egy kicsit. Majd ha álmos alvás.
Ez az utóbbi elem, vagyis az alvás nálunk is mumus volt, még most is az, mert nálunk is van, hogy nem alszik két evés között... de próbáld meg elkapni azt a pillanatot, amikor ha leteszed, vagy ringatod hamar elalszik.
Már 1 hósan is kell neki az ébrenlét, csak annyit amennyit igényel, aztán ez egyre több idő lesz. Lehet, hogy csak a büfi és a pelusozás ideje lesz az, de az is valami....
Egyébként nálunk is voltak, még vannak is néha ilyen problémák, nem vagy egyedül. Kitartás!!
Az én fiam is 4 hetes kora óra nem nagyon akart aludni, de Ő cicin sem. Most 3 hónapos, és hogy itt a jó idő sokat vittem sétálni, és végigaludta. Mostanában már vinnem sem kell, csak kirakom a teraszra, és órákat szunyá. Szinte már mikor öltöztetem fel, akkor alszik. Ha nem akarom kirakni, akkor szinte már kiharcolja.
Ma is megpróbáltam az ágyában elaltatni, de csak hisztizett. Felöltöztettem, és még be sem takartam a babakocsiban, már aludt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!