Miért sír a picim minden evés után? Olyan, mintha görcsei lennének, nagyon nehezen tud elaludni. Vagy ha elalszik,1 óra múlva fent van, és akkor megy a sírás.
Szia!Ebben a korban még nem sírnak ok nélkül a babák!Sőt,kizárólag azért sírnak,mert "baj" van,értsd ez alatt a hasfájás,büfi stb.
Próbáld meg kicsit tovább az öledben tartani,lehet hogy büfi van a pocakjában.Emiatt fájdalma lehet,talán ezért sír.Nem húzgálja a lábacskáit?Ha igen,többnyire a hasfájás a sírás kiváltója.Megmasszírozhatod kicsit,melegítsd a pociját.
Csak ne idegeskedj,tudom nehéz de mégis maradj nyugodt,amennyire csak tudsz!Üdv
Hasfájós. Sajnos a tápszeres babáknál gyakran előfordul. Hozzá kell szoknia a pocakjának a tápszerhez. Kérdezd meg a gyerekorvost, vagy a védőnőt, hogy ilyen kicsi babának mit lehet adni hasfájás ellen.
Mi a Grippe Watert isszuk, de azt csak 4 hetes kortól lehet adni, viszont az tudom ajánlani, mert nagyon jól elmulasztja a pindurkák hasfájását.
Arra figyelj még, hogy a tápszer elég meleg legyen, mert a hideg tápszer is okozhat hasfájást.
Üdv.:
3 hós baba anyukája
Szia!
Szerintem is hasfájós, nekünk is 2 hetesen kezdődött. Mindenképpen vedd fel szerintem olyankor, ne hagyd sírni, szegényke szenved. A mi babónknak csak a Gripe Water vált be, minden evés előtt adtunk neki 1 kanállal. Én is mindig felvettem, most 14 hetes és nem szeret ölben lenni.
16:20-as vagyok.Tényleg a Gripe Water csak 1 hós kortól adható. Próbált ki az Infacol-t, vagy az Espumisan emulzió-t.
Ezen az oldalon jó dolgok vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!