Sírás evés közben?! Mitől lehet?
Köszönöm a válaszokat!
2-es avent cumival eszik,nem hasfájós már egy hónapja.Próbáltam büfiztetni is közben de úgy sem jó,úgy is sír.Tanácstalan vagyok és várok még ötleteket,mitől lehet?!
Gondolom ha refluxos, akkor sokat bukik. Az én kislányom is refluxgyanús volt, rengeteget bukott, és ugyanez a problémánk volt. Ő is kapott Nutritont. Kettőt szívott a ciciből, és aztán visítva felsírt, ívben hátrafeszítette magát. Aztán megint próbált enni, megint sírás. Kiderült, hogy a sok bukástól felmaródott a nyelőcsöve, így szó szerint fájt neki az evés, marta belül az étel. A doki írt fel egy gyógyszert, Prokid a neve, és pár nap alatt elmúlt tőle a probléma.
Nálunk szerencsére nem igazolódott a reflux, de a sok bukás nem múlt el, még most, közel egy évesen is gyakran visszajön az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!