Nem tudom, kitől hallottad ezt a 3 hónaposan mosolyog tudatosan dolgot, de jó nagy hülyeséget mondott. 3 hónaposan már kacagni szoktak.
Kisfiam szeptember 28-án született, és október 29-én, tehát egy hónaposan kaptam az első mosolyt. Másnap már a szomszéd csajszira is rámosolygott. Apa kicsit később kapott, 6 hetesen egyet (gondolom a szakálla nem tetszett neki addig.) :D B.
Lehet, hogy akkor azzal tévesztem. Nekünk is már mosolygott a babánk, csak éppen most sikerült lekapni.
Amikor jóllakik, akkor szokta a legnagyobbakat mosolyogni. Még jó, hogy van füle, mert a szája körbe érné a fejét:-))
Hat persze hogy tudnak joval korabban is, az egyem is mar 4 hetesen el-elmosolyogta magat, nem is akartam elhinni! Most 4.5 honapos, es teli szajjal, hangosan kacag!
Kerdezo, tunderi babukad van, olyan "gyavarnivalo"! Ti nem vagytok vele neha ugy, hogy legszivesebben megszorongatnatok, olyan aranyos a babatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!