2 éves kora után adnád bölcsödébe a gyerekedet, ha egyébként lenne, aki vigyáz rá?
Az én fiam pl. itthon van velem már 2 és fél éve. Én szívesen adnám bölcsibe, mert őrá ráférne, mivel a társaság fejlesztené egy kicsit. Alig beszél, sok mindent nem hajlandó egyedül csinálni (bezzeg ha máshol van akkor igen) és emiatt őrá nézve jó húzóerő lenne a közösség és még munkába állásom előtt erősödhetne kicsit az immunrendszere hiszen egymástól elkapnak ezt azt.
Jobb ezeken akkor túlesni, mikor még nem KÖTELEZŐ hanem otthon vagyok mondjuk és bármikor ki tudom venni ha beteg.
Látom,hogy egyes barátnőim miket küzdenek a munkahelyükön ha beteg a gyerek és otthon kell vele maradni, sajnos nem nagyon tolerálják a melóhelyen.
Én úgy járatnám hogy mondjuk hétfőtől szerdáig vagy csütörtökig és akkor péntek szombat vas.nap meg otthon van.
Így fokozatosan tudna beleszokni a közösségbe, az elszakadásba és 2 évesen már nem olyan kicsi azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!