Ciki lenne az ilyen torta?
Szia. Szerintem nem lenne ciki, es a torta a gyereknek lessz elsosorban, nem a rokonoknak. Neki kell tetszedjen szerintem. :)
Noljetek nagyot!
Én egy tapasztatalatot írnék le neked:
A barátnőm kisfia traktor alakú tortát kapott a 2. szülinapjára, mert imádta a traktorokat.
Amikor apa felvágta a tortát, a gyerek úgy sír, hogy csak na!
Egyszerűen nem lehetett neki megmagyarázni, hogy ez egy étel, megesszük, nem játszunk vele, és nem kell sajnálni, nem tönkrement, hanem csak nekiállunk enni...
Akkor megfogadtam, hogy a kislányomnak kb. 4-5 éves koráig nem fogok figurás tortát készíttettni, mert olyan kis süttyőkék még, nem tudják, hogy a tortának a lényege az evés... :-D
8:36-ossal értek egyet.
Mi is így jártunk, nekünk micimackós tortánk volt 2. születésnapján az első gyermekünknek. Hát amilyen sírás volr, hogy meg kell enni, hogy aztán nem vágtuk fel. 2 hétig rohadt a hűtőben, úgy, hogy naponta többször meg kellett nézni, mire a párom nagy nehezen kidobta.
Azóta inkább sima torta alakú tortát rendelek, esetleg gyerekmintás díszítéssel, mint régen anyáink tették.
Mindhárom gyerekem így járt. Inkább veszek valami kedvences ajándékot, minthogy mégegyszer figurás tortát vegyek.
Szerintem nem ciki,olyat csináltass,aminek tudod hogy biztos örü!!!
Amelyik b..ó leidiótázott,azzal meg ne törődj.Megáll az eszem,hogy milyen emberek vannal.....Szebben is elmondhatta volna a véleményét..szerintem.
Köszönöm a válaszokat.
Végül megsütöttem neki, és nagyon örült neki. Leette a fél arcát kapásból, és azóta naponta 2szer eszik belőle és emlegeti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!