Bármilyen tortát készíthetsz, 1 évesen mindent ehet. Nem eszik csak 1 szeletet:)
Barbi tortát készítettem, ami fekete erdő ízesítésű volt. Azt szerette, már 10 hónaposan is kapott, imádta.
2011. aug. 16. 17:08
3/12 anonim válasza:
Én sem csináltam gondot ebből, ugyis csak pár falatot eszik belőle. Nálunk házi bodos volt.
2011. aug. 16. 17:12
4/12 anonim válasza:
(Off: én végre örültem, hogy ilyen kérdést tett fel a kérdező, mert nem mindegy mit ad enni az ember a gyerekének. igen, 1 évtől lehet kóstoltatni szinte mindent, de amit eddig nem evett, azt nem lehet azonnal nagy mennyiségben. az én lányom konkrétan 1 cl tejtől teljesen kiakadt, 3 napig ki volt készülve. nagyon örülök, hogy nem a szülinapi tortájába tettem tejszínt, vagy tejet! szép kis ajándék lett volna.
szerencséd van, ha a te gyereked bír mindent, de akkor sem árt az óvatosság.)
2011. aug. 16. 17:13
5/12 anonim válasza:
Tej- és tojásmentes babakekszből (pl Fosfovit) kibéleltem egy kis üvegtálat, bele gesztenyepüré (natúr, kicsi nádcukorral) vagy sült alma, aztán babakeksz egy réteggel, még egy réteg töltelék, még egy réteg keksz, ezt hűtöttem egy darabig, aztán fejjel lefelé egy tányérra borítottam. Meglepően finom lett, könnyen emészthető, allergén-szegény. Lányom tej- és tojásérzékeny volt, azóta már kinőtte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!