Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ciki lenne az ilyen torta?

Ciki lenne az ilyen torta?

Figyelt kérdés
2 éves lesz a kisfiam. Elég sokáig Thomas volt a kedvence, de már jóideje nefelejcs fifiért rajong. Nagyon szereti azt a mesét! Ciki lenne, ha fifis tortát csinálnék neki?
2010. márc. 10. 23:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mért lenne ciki? Nagyon fog neki örülni:)
2010. márc. 10. 23:37
 2/17 anonim válasza:
11%

Nos, elmondom Neked,hogy idióta vagy...

Az a 2 éves gyereket úgy sem érdekli,hogy milyen a tortája. Másrészt emlékezni sem fográ. Elhiszem,hogy mindent megakarsz Neki adni, és,hogy ő a szemed fénye. De ez nem ilyen kérdés,hogy gáz-e egy torta? MIt foglalkozik avval egy két éves gyerek?

Jöhetnek a lepontozások, de úgy is tudom,hogy igazam van...! Jó éjt!

2010. márc. 10. 23:38
 3/17 A kérdező kommentje:

Nos, elmondom neked "kedves" második, hogy te vagy az idióta!

Másképp is lehetett volna kezdeni a mondandódat.

Megáll az eszem, hogy milyen ember vagy...

2010. márc. 10. 23:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem arra értettem, hogy a gyereknek ciki-e, hanem arra, hogy a rokonok, ismerősök mit szólnak, ha nem egy fiús tortája van...
2010. márc. 10. 23:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nincs gyereke, vagy nem két éves.
2010. márc. 10. 23:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amúgy nem ciki, az ő születésnapja, hát legyen Fifis az a torta.:D
2010. márc. 10. 23:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is csak remélni tudom hogy a 2. válaszolónak nincs gyereke.... no comment.

Persze hogy legyen fifis torta, és igenis hogy nagy öröm lesz neki, persze hogy még nem annyi ideig emlékszik egy kisgyerek, mint mondjuk egy 12 éves, de miért probléma ez? Akkor ne is együnk, úgyis megéhezünk.

Az én kisfiam is annyira tud örülni mindennek... májusban lesz 2 éves, és még én sem tudom milyen tortája legyen majd.

2010. márc. 11. 00:04
 8/17 anonim válasza:
100%
2. lepontozva! nekem pl. 1 éves koromba egy hatalmas 3 emeletes tortám volt, és készültek fényképek, és bár nem emlékszem rá, de most 23 évesen jó érzés magamat látni a képen hogy örültem a tortának.
2010. márc. 11. 01:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a második válaszolóval. Szerintem a kisfiad nagyon örülne neki meg miért zavarna másokat ez egyébként? Szerintem a vendégek is aranyosnak találnák.
2010. márc. 11. 05:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A 2. válaszoló abszolút tévedésben, ne foglalkozz vele!!! :D

Először is, az én 1,5 éves kisfiam is megismeri már képeken a meséket, Fifit is, mivel ő is imádja. :) Nyilván nem fontos nekik a torta, de ha ismerős figura van rajta, annak biztos, hogy örülni fog! Esetleg a cukrászdában meg kell kérdezni, hogy tudják-e "fiúsítani" a tortát, pl. nem rózsaszín, hanem sárga, vagy kék hátteret, vagy krémet csinálni hozzá. Akkor már nem lesz annyira lányos. Egyébként a rokonok, barátok nem fogják cikizni, ha látják, hogy a gyerek megismeri és szereti Fifit!

Másodszor, 2 évesen már simán lehetnek maradandó emlékei!!! 2 évesen váltak el a szüleim albiba költöztünk, 1 évig voltunk ott, és én emlékszem hogy volt berendezve a lakás. Hozzáteszem, nincs fénykép róla, tehát csak az emlékeim vannak. Valamint egy időben gyakran álmodtam egy hatalmas, habos, szines pöttyös tortáról, majd megtaláltam egy fényképet: 2.(!) szülinapomra kaptam egy kétemeletes tortát, ami tiszta hab volt és színes cukorgolyók voltak rajta, a fénykép fekete-fehér, anyukám mondta, hogy az színes volt!

Tehát, kedves anyuka, nyugodtan csináltasd meg a babádnak a Fifis tortát, mert biztosan nagyon fog örülni, lehet, hogy még emlékezni is! Ha a családnak nem tetszik, azzal meg ne foglalkozz, de szerintem senki nem fog megszólni érte!!!

Boldog szülinapot a babádnak és sok boldogságot nektek!!!

2010. márc. 11. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!