Érdemes Testvérkocsit vennem?
19 hós a lányom megy de még sokat nem tud gyalogolni, nem rég kezdett járni, most fog megszületni a kicsi és a férjemmel azon gondolkoduk, hogy vegyünk testvérkocsit, vagy vegyünk egy újszülöttkortól használható kengurut, hordozókendőt, és a mostani kocsink maradjon a nagynak sétához?
Mert ha hosszabb útra megyünk abban csücsül...
De gondolom pár hónap múlva elhagyjuk a babakocsit nála, akkor meg ami van jó lesz a picinek és nem kell feleslegesen új babakocsit vennünk, amit csak pár hónapig fogunk használni...
Mit gondoltok mi lenne a jobb megoldás?
Szerintem ne! 14 hós volt a kisfiam, amikor megszületett a kistesó. Mi is sokat dilemmáztunk, de aztán maradtunk a "kicsi a kenguruban, nagy a babakocsiban" megoldásnál.
Aztán olyan jól ment a séta a nagynak, hogy a kicsi megkapta a babakocsit, a nagy meg jön a saját lábán.
Mi is ebben a cipőben járunk, de én úgy döntöttem, h nem veszünk.
Amikor megszületik a tesó 20 hónapos lesz.
Sétál majd v motorozik, ha nagyon elfárad, felül a kocsira a baba lábához, ill van ez a tesófellépős megoldás, de majd meglátjuk.
Testvérfellépő. Bár nem tudom milyen tipusu kocsitok van, hogy ahoz lehet-e kapni.
Vagy Régi kocsit eladni és venni egy olyan testvérkocsit amit utána a kicsi egyedül használhat mert át lehet alakítani. Brendonban láttam ilyet.
Nem ez az de hasonló, mert az nem ilyen drága.
Szia!
Én is sokat filóztam és végül a kendő mellett döntöttem.
A nagy 2 éves, a pici 3 hónapos. Szeret sétálni a nagyobbik, de ha rájön az 5 perc, akkor kezelhetetlen. Mivel főút mellett lakunk, messzebb a központtól én úgy oldottam meg, hogy a nagy ül babakocsiban, a picit meg magamra kötöm. Ha nyugis részre értünk, akkor a nagy sétálgat. A pici meg jókat alszik a kendőben. Sokkal jobbakat, mintha babakocsiban feküdne.
Ő akkor babakocsizik, amikor nem egyedül viszem őket, és van ki rohangáljon a nagyobb után:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!