Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes Testvérkocsit vennem?

Érdemes Testvérkocsit vennem?

Figyelt kérdés

19 hós a lányom megy de még sokat nem tud gyalogolni, nem rég kezdett járni, most fog megszületni a kicsi és a férjemmel azon gondolkoduk, hogy vegyünk testvérkocsit, vagy vegyünk egy újszülöttkortól használható kengurut, hordozókendőt, és a mostani kocsink maradjon a nagynak sétához?

Mert ha hosszabb útra megyünk abban csücsül...

De gondolom pár hónap múlva elhagyjuk a babakocsit nála, akkor meg ami van jó lesz a picinek és nem kell feleslegesen új babakocsit vennünk, amit csak pár hónapig fogunk használni...

Mit gondoltok mi lenne a jobb megoldás?

2010. márc. 10. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne! 14 hós volt a kisfiam, amikor megszületett a kistesó. Mi is sokat dilemmáztunk, de aztán maradtunk a "kicsi a kenguruban, nagy a babakocsiban" megoldásnál.

Aztán olyan jól ment a séta a nagynak, hogy a kicsi megkapta a babakocsit, a nagy meg jön a saját lábán.

2010. márc. 10. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi is ebben a cipőben járunk, de én úgy döntöttem, h nem veszünk.

Amikor megszületik a tesó 20 hónapos lesz.

Sétál majd v motorozik, ha nagyon elfárad, felül a kocsira a baba lábához, ill van ez a tesófellépős megoldás, de majd meglátjuk.

2010. márc. 10. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Testvérfellépő. Bár nem tudom milyen tipusu kocsitok van, hogy ahoz lehet-e kapni.

Vagy Régi kocsit eladni és venni egy olyan testvérkocsit amit utána a kicsi egyedül használhat mert át lehet alakítani. Brendonban láttam ilyet.

2010. márc. 10. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem ez az de hasonló, mert az nem ilyen drága.

[link]

2010. márc. 10. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is sokat filóztam és végül a kendő mellett döntöttem.

A nagy 2 éves, a pici 3 hónapos. Szeret sétálni a nagyobbik, de ha rájön az 5 perc, akkor kezelhetetlen. Mivel főút mellett lakunk, messzebb a központtól én úgy oldottam meg, hogy a nagy ül babakocsiban, a picit meg magamra kötöm. Ha nyugis részre értünk, akkor a nagy sétálgat. A pici meg jókat alszik a kendőben. Sokkal jobbakat, mintha babakocsiban feküdne.

Ő akkor babakocsizik, amikor nem egyedül viszem őket, és van ki rohangáljon a nagyobb után:)

2010. márc. 10. 23:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Jézus, milyen elmebeteg tervezhetett ilyen babakocsit? Komolyan oda alulra tegyük be a kicsit???
2010. márc. 11. 00:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 16 hónap lesz a két lány között. Nem veszünk testvérkocsit, van kengurunk azt visszük magunkkal mindig, és ha a nagy elfárad, akkor beül a kocsiba, a pici jön a kenguruba. Nem tudom jó lesz e ez így, ha nagyon nem megy a dolog, akkor veszünk egy testvérkocsit használtan
2010. márc. 11. 07:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is ezen filótok, a nagy lesz 17 hónapos,és a kicsi meg szept.végén jön ugyhogy pont télre.Szerintem mi veszünk,testvérfellépő kizárva,télen nem fogom a nagyobbikat 1-2 órát ott álltatni,hát ekkora baba még bőven szeret kinn kocsiban aludni,és szüksége is van rá.Kenguruval szintén nem értek eggyet ujszülöttnél,pláne télen.Ugyhogy szerintem mi veszünk kocsit.De hogy milyet??Nagy kérdés.
2010. márc. 11. 08:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet kapni testvérfellépőt, olyat amire a nagyobb gyerkőc rá is bír űlni.
2010. márc. 11. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezen éppen mi is most gondolkozunk. Én találtam egy bababoltot Bp-en, ahol viszonylag olcsón, 40 000 Ft alatt lehet kapni testvérkocsit újonan. Szerintem megéri a testvérkocsi, főleg, ha sokat sétáltok.
2010. márc. 12. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!