Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Golyópályát mennyi idős...

Golyópályát mennyi idős gyereknek érdemes venni?

Figyelt kérdés
és "mi értelme"van?Leköti egy ilyen a gyereket?Másfél évesnek való már ilyen?
2011. nov. 18. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi tavaly karácsonyra vettünk FP zsiráfosat, akkor 10hónapos volt a fiam. Tök jól elszórakozik vele még ma is.

Viszont újonnan tuti nem vennék, annyit nem ér. Én vateráztam féláron. Használt volt már, de teljesen új állapotú. Még karc se volt rajta (megjegyzem azóta se, pedig használja rendszeresen a fiam). Kilehet fogni jókat.

De tuti gyerekfüggő ez is, mint minden más is. Nekünk bejött.

2011. nov. 18. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=lgdFKvOFs7k

Ilyen a miénk. Halk a videó, zenél is mikor beteszi a szájába, meg ha megnyomja a homlokán a világítót akkor is. A fülében meg tud kapaszkodni.

Első voltam.

2011. nov. 18. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Még nem volt 1 éves a fiam amikor tavaly karácsonyra kaptak a tesóval(5 éves).Nem FP. vagy ilyen babásat,hanem egyszerűt,üveggolyókkal.Mindíg ottvagyunk ha ezzel játszanak,együtt felépítjük,játszunk vele,aztán elteszem a golyókat a felső polcra.Nagyon szereti mindkét gyerkőcöm.
2011. nov. 19. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!