Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 13 hónap lesz a két babó...

Ha 13 hónap lesz a két babó közt, érdemes testvérkocsit venni?

Figyelt kérdés
Meddig kell egy gyereknek babakocsi?
2009. ápr. 5. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hogy meddig használsz babakocsit te döntöd el.Mondjuk abban vinni a gyereket gyorsabb mint sétáltatni saját pici lábán.Én a lányomnál 1.5évig használtam babakocsit
2009. ápr. 5. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:

A fiam onnantól, hogy önállóan ment, nem maradt meg a babakocsiban egyáltalán.

A lányom lustább természetű, ő még 3 évesen is szívesen kocsikáztatta magát :)

2009. ápr. 5. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálubk 16hónap van a gyerkőcök között és mi testvérfellépőt vettünk. Olyat, amin ülni is lehet és nálunk bevált.
2009. ápr. 5. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk pont 13 hónap van a két csöppség között. Az egyik most 14 hónapos, a másik pedig 1 hónapos. Én vettem testvérbabakocsit, és nagyon jól tettem. A nagyobbik 10 hónapos korától megy, de igazán biztosan most kezdett menni, de egyrészt ha megyünk valahová nem mindig tudom kivenni a babakocsiból, hogy sétáljon mellettem, mert minden érdekli, és félek, hogy kirohan az úttestre, meg egyébként is minden kavicsnál megáll, van hogy visszafelé megy, másrészt pedig azért még hamar elfárad, hosszabb utakat nem tud megtenni. Szerintem ez a legkényelmesebb megoldás, pedig van kengurum, háti hordozom, hordozókendőm, de csak a testvérbabakocsival tudok igazán biztonságérzettel nekiindulni sétálni, bevásárolni, postára stb.
2009. ápr. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!