Most komolyan, tényleg beszélnek 7-8 hónapos babák, apát, hamit, babát tudatosan?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 20:02
11/15 anonim válasza:
Az én lányom 7 hónapos.Ha éhes cuppog és mondja hogy ham:))
És ha reggel hazajön a férjem a munkából,úgy kapálózik a kezével-lábával mintha repülne és mondja hogy a-pa:)))
12/15 anonim válasza:
Mostanában csodagyerekek születnek! Ezek szerint!
Csak nem tudom hogy akkor mikor áll le a fejlődésük, s miért kerül hozzánk egyre több problémás, alacsony IQ-jú gyerek.
Gyógypedagógus
13/15 anonim válasza:
Ez még hagyján! A jó múltkorában volt itt eg anyuka,aki az egyik kérdésnél váltig állította,hogy az ő 6 hetes!!! gyereke mondja hogy baba és persze teljesen tudastosasn.Majdnem ölre mentek vele,de ő persze nem tágított.Na az tuti kizárt,csak anyuka elfogult volt,nem kicsit.Kerestem a kérdét,de nem találom,vagy törölték a hjozzászólásokat.
15/15 anonim válasza:
1.vagyok,én tettem fel a belinkelt kérdést.
Anyuka tanárnő,és bizony váltig állítja,hogy a babájánál ez tudatos.
Csakhogy lebukott.
Sétálni voltunk,és elbeszélgette az időt,a baba felébredt,éhes volt,és sírni kezdett.
TUDATOSAN ordított szegénykém.
Én csak a babát sajnálom,mert látszik,hogy az anyukának nagyok az elvárásai vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!