Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert kel 6 honapos babam...

Miert kel 6 honapos babam ejszaka 2 orankent?!

Figyelt kérdés

Ez mar igy megy vagy egy honapja, mindent kiprobaltam, teljesen tanacstalan vagyok! Van ugy, hogy felsir, pedig elotte sose sirt, ringatni kell, amig megnyugszik, neha cici kell neki, es a legjobb, ha felkel magatol, es a record hogy 2 oraig jatszik a sotetben az agyaban, amig vissza nem alszik. Neha csak egy oraig :)

Tudom, hogy mindenre a fogzas a valasz, de az miert tart ennyi ideig? es akkor miert nem sir ejszaka, miert jatszik??? Szerintetek? Ez mar tenyleg egy vicc, annyira nem zavar, mert en attol meg kialszom magma, cask bosszant, hogy mas babak miert nem csinaljak ezt.

2015. aug. 22. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát választ nem nagyon tudok, de a lánykám is 3 hete egyfolytában 2-3 óránként kel, pedig első héttől kezdve átaludta az éjszakát. Én csak a fogzásra és a mozgásfejlődésre tudok gondolni. Azt írták 3-4 hétig tart, remélem tényleg nem tovább, mert már hulla vagyok.
2015. aug. 22. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, nalunk is a fogzas, mozgasfejlodes plusz hozzataplalas van most teriteken, de mi mar a 3-4 heten tul vagyunk, es nem latom, hogy jobb lenne, inkabb egyre rosszabb :(
2015. aug. 22. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
ha cumizik, ujjszopos, alvastreninget lehet nala alkalmazni, mindkettotok erdekeben.
2015. aug. 22. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem szuletese ota csinalja a 10 hos fiam. 8 foga van. most jonnek az orlofogak. ejjel van hogy 30 percenkent. es felallt ugy hogy mozgasfejlodes is es elhagyta a cicit ism zombi vagyok :(

mire kijott egy fog jott a kovetkezo. :(

irigylem akinel tenyleg csak 2 het a kritikus. kitartas!

2015. aug. 22. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Azert csinalja, hogy foglalkoztasson téged. ;)
2015. aug. 22. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:

igen, neha tenyleg vices, amit muvel az ejszaka kozepen, ahogy gugyog es csorog a jatekaival, de legtobbszor bosszanto :)

Akkor ezek szerint tenyleg a fogzas es a mozgasfejlodes lehet a hatterben, ha masnal is van ilyen...

Alvastreningre semmi szukseg, teljesen onmagat elaltato ujjszopassal rongyival 2 honapos kora ota. Szo nelkul megy lefekudni asszisztacio nelkul. Ejszaka is hallom sokszor, hogy altatja vissza magat, cask ha nem sikerul elkezd jatszani, aztan ha elfarad visszaalszik.

A felnottek is szoktak orakig forgolodni almatlanul az agyban, csak ok bevehetnek altatot, neki meg olyan rossz, hogy nem tudok hogy segiteni...na mindegy, majd kinovi

2015. aug. 22. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!