Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák mennyit vásároltok...

Anyukák mennyit vásároltok kizárólag magtoknak miota megvan a baba?

Figyelt kérdés
Nekem épp ma hívta fel a párom a figyelmemet ,hogy már megint csak a babára költöttem és magamnak nem vettem semmit!Nem hanyagolom el magam csak úgy érzem ,hogy már mindenem megvan és inkább a lányzónak vásárolok.
2010. márc. 9. 22:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
35%
Na neeee! Szerinted azért nem kívánja a férje, mert nincsenek új ruhái és a régiekben már unalmas?
2010. márc. 10. 09:59
 22/27 anonim ***** válasza:
70%

2. válaszoló vagyok. 09.01-esnek:

Azért mert nem veszek magamnak tök fölösleges dolgokat, attól még kíván a férjem. A terhességem előtt igen jól kerestem, divattervező csinálta a ruháimat, amiből rengeteg van és van kb. 40 pár cipőm is, csak kezdenek elhasználódni.

Nem híztam meg különösebben, 5 kg felesleg van rajtam, foglalkozom magammal, csak inkább magamnak csinálom a hajam, sminkem..stb. Egy házasság nem azért marad fenn, mert a nő agyba főbe vásárolgat magának, hanem mert törődnek egymással, kompromisszumot tudnak kötni, és nem hanyagolják el magukat.

Nekem sok ruhám van, a fiam folyton kinövi a sajátjait, nem vagyunk most gazdagok, amíg nem dolgozom, addig a fiamnak veszek ruhákat, mert neki kell.

2010. márc. 10. 10:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom amíg terhes voltam sok ruhát vettem a gyereknek kb 4 éves koráig van ruha. Mindig nagyobbat vettem. Én se híztam sokat 45-ről indultam és 52 vel szültem. Műkörmös végzettségem van. Havonta fodrász-műköröm stb. Amikor haza jön a férjem egy üde mosolygós kis feleséget lát. Ez így is volt,van, és lesz míg tehetem. A ruháim pedig jók rám. 2-3 havonta veszek 1-2 darabot. Most hogy jön a jó idő nemsokára esedékes lesz egy vásárlás.
2010. márc. 10. 10:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Valahol már írtam az első oldalon... Igen sajnos vannak olyan nők is, akik szülnek egy gyereket és mint aki jól végezte dolgát eltesped otthon. Szerencsére a terhesség előtti ruháim jók rám, mind. 48 kilóval lettem terhes, igaz 72-vel mentem szülni, de most 49 vagyok. Minden nap sminkelek, a hajam én is be tudom itthon lőni, műkörömre pedig nincs szükségem, szerencsére anélkül is szépek a körmeim. A kicsit beültetem a bringán az ülésbe én minden nap kilométereket bringázunk. Imádjuk! Én ezzel tartom formában magam és azt hiszem 2 gyerek után elégedett lehetek magammal, és a férjem is! Új ruhát nagyon ritkán veszek magamnak, inkább a gyerekre költök, hiszen ő kinövi, akkor mit adok rá? Saját ruháim pedig, amíg jó állapotban vannak, addig minek vegyek, ha nem muszáj? Valóban nem az új ruhától fog a férjem kívánni!!!
2010. márc. 11. 07:06
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
az első vagyok és a 9.01-esnek üzenem, hogy járok fodrászhoz, mivel a sógornőm fodrász, így minden hónapban meg van csinálva a hajam (igaz nem luxusszalonban), van műkörmöm,mivel én meg műkörmös vagyok, tehát az sincs elhanyagolva. A ruháim csinosak, sose divat szerint öltöztem, mindig úgy vásároltam, hogy azt néztem mi áll jól rajtam, szóval nem vagyok divatjamúlt. Attól hogy nincs rajtam csilli villi új ruha, attól még kívánhat a férjem, mivel ápolt vagyok, nem vagyok elhízva stb... Lehet hogy aki havonta megy fodrászhoz, kozmetikushoz, műkörmöshöz, havonta vásárol ruhákat magának akkora mint a ház, tiszta pattanás a feje, stb.... Ez nem azt jelenti hogy ő a bombázó közöttünk!!! :DD Szóval le lehet állni ezzel!!! Nincs mindenki olyan anyagi helyzetben, hogy havi 20-30 ezreket kölcsön magára! Ettől még a férjem kívánhat és kíván is!
2010. márc. 11. 09:08
 26/27 anonim ***** válasza:
bocs, költsön
2010. márc. 11. 18:37
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,csak most értem megint ide.

Sajnos tényleg vannak olyan anyukák akik szülés után már nem foglalkoznak magukkal,mondjuk én keveset ismerek. Mi "elég jó"anyagi körülmények között élünk,ezért tényleg megvan mindenem igaz ezt mind a gyerek előtt vettem,de igazán jók! Az én véleményem is az ,hogy azért mert az anyuka nem vásárol magának csak a gyereknek nem egyenlő azzal ,hogy tramplis elhanyagolja magát.A hajamat saját magam vágom ,festem!Én itthon is kihúzom a szemem tussal+szemspirál,így érzem jól magam! Attól,hogy magamnak a 1,5 év alatt csak pár fehérneműt vettem még nem érzem ,hogy a párom nem kívánna!

2010. márc. 13. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!