Anyukák mennyit vásároltok kizárólag magtoknak miota megvan a baba?
2. válaszoló vagyok. 09.01-esnek:
Azért mert nem veszek magamnak tök fölösleges dolgokat, attól még kíván a férjem. A terhességem előtt igen jól kerestem, divattervező csinálta a ruháimat, amiből rengeteg van és van kb. 40 pár cipőm is, csak kezdenek elhasználódni.
Nem híztam meg különösebben, 5 kg felesleg van rajtam, foglalkozom magammal, csak inkább magamnak csinálom a hajam, sminkem..stb. Egy házasság nem azért marad fenn, mert a nő agyba főbe vásárolgat magának, hanem mert törődnek egymással, kompromisszumot tudnak kötni, és nem hanyagolják el magukat.
Nekem sok ruhám van, a fiam folyton kinövi a sajátjait, nem vagyunk most gazdagok, amíg nem dolgozom, addig a fiamnak veszek ruhákat, mert neki kell.
Köszi a válaszokat,csak most értem megint ide.
Sajnos tényleg vannak olyan anyukák akik szülés után már nem foglalkoznak magukkal,mondjuk én keveset ismerek. Mi "elég jó"anyagi körülmények között élünk,ezért tényleg megvan mindenem igaz ezt mind a gyerek előtt vettem,de igazán jók! Az én véleményem is az ,hogy azért mert az anyuka nem vásárol magának csak a gyereknek nem egyenlő azzal ,hogy tramplis elhanyagolja magát.A hajamat saját magam vágom ,festem!Én itthon is kihúzom a szemem tussal+szemspirál,így érzem jól magam! Attól,hogy magamnak a 1,5 év alatt csak pár fehérneműt vettem még nem érzem ,hogy a párom nem kívánna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!