Babátok lábúja nem piros?
Zokniba ahogy mozgatja a lábacskáját,feszül rajta a zokni,és a bepirosodik a lábúja.Egyszer már ki is gyűlt.
(na ezt most jól leírtam,remélem értitek)
Babátoknak volt ilyen?
Köszi
nekem nem annyira vicces...
hagyjuk az egészet!
Annak köszönöm aki normális választ adott.
Nem vicces...milyen már ha egy babának kigyűlik az ujja.Te ezt nem érzed át?
Nekem meg múltkor begyűlt.Na az még rosszabb. :-D
Gondolom aki viccesnek találja azt a szót,hogy kigyűlt nem járt még falun...
Egyébként tényleg mutasd meg dokinak minél hamarabb! :)
Szia!Figyelj oda a köröm vágásánál,biztosan amiatt lett neki piros.Azt semmiképpen se várd meg,hogy be is gennyesedjen,esetleg hívd fel a dokit és kérdezd meg,hogy mivel kezelheted. ( kenőcs,ecsetelő stb. )
Amúgy most ezen szórakoztok,hogy kinek milyen a helyesírása és fogalmazásmódja?!
Na szép...:(
A kigyűlt nálunk is teljesen elfogadott és ismert kifejezés, pedig nem falunk lakok...gondolom én is viccesnek találnék olyan kifejezést amit nem ismerek. De most itt nem ez a lényeg.
Én is úgy gondolom, hogy nem a zoknitól van, talán inkább a körme miatt.Vagy esetleg a körmét felszínét nem sikerült egyenletesen levágni és ahogy mozgatja a zokniban beleakadhatott és ezért gyulladt be. Biztosan fáj is szegénynek, holnap mutasd meg orvosnak!
utolsó kettőnek külön köszönöm,aranyosak vagytok...
Üdv,minden jót nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!