Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátok lábúja nem piros?

Babátok lábúja nem piros?

Figyelt kérdés

Zokniba ahogy mozgatja a lábacskáját,feszül rajta a zokni,és a bepirosodik a lábúja.Egyszer már ki is gyűlt.

(na ezt most jól leírtam,remélem értitek)

Babátoknak volt ilyen?

Köszi

2010. márc. 9. 19:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

nekem nem annyira vicces...

hagyjuk az egészet!

Annak köszönöm aki normális választ adott.

2010. márc. 9. 20:25
 12/20 anonim ***** válasza:
5%

Nem vicces...milyen már ha egy babának kigyűlik az ujja.Te ezt nem érzed át?

Nekem meg múltkor begyűlt.Na az még rosszabb. :-D

2010. márc. 9. 20:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Na amúgy tényleg nem vicces.Mutasd meg dokinak,mert ha begyulladt a körme miatt,azt szerintem ki kell vágni rendesen.Mindig egyenesen kell vágni a körmét,és a sarka ne maradjon a bőr alatt.
2010. márc. 9. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom aki viccesnek találja azt a szót,hogy kigyűlt nem járt még falun...

Egyébként tényleg mutasd meg dokinak minél hamarabb! :)

2010. márc. 9. 21:15
 15/20 anonim ***** válasza:
96%

Szia!Figyelj oda a köröm vágásánál,biztosan amiatt lett neki piros.Azt semmiképpen se várd meg,hogy be is gennyesedjen,esetleg hívd fel a dokit és kérdezd meg,hogy mivel kezelheted. ( kenőcs,ecsetelő stb. )

Amúgy most ezen szórakoztok,hogy kinek milyen a helyesírása és fogalmazásmódja?!

Na szép...:(

2010. márc. 9. 21:21
 16/20 anonim ***** válasza:

A kigyűlt nálunk is teljesen elfogadott és ismert kifejezés, pedig nem falunk lakok...gondolom én is viccesnek találnék olyan kifejezést amit nem ismerek. De most itt nem ez a lényeg.

Én is úgy gondolom, hogy nem a zoknitól van, talán inkább a körme miatt.Vagy esetleg a körmét felszínét nem sikerült egyenletesen levágni és ahogy mozgatja a zokniban beleakadhatott és ezért gyulladt be. Biztosan fáj is szegénynek, holnap mutasd meg orvosnak!

2010. márc. 9. 21:33
 17/20 A kérdező kommentje:

utolsó kettőnek külön köszönöm,aranyosak vagytok...

Üdv,minden jót nektek

2010. márc. 9. 21:35
 18/20 A kérdező kommentje:
vagyis most már 3,köszönöm neked is.
2010. márc. 9. 21:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekünk most volt a babánk nagylábujja begyulladva, tettek rá 1 napra párakötést, és utána Betadine-nal kellett kezelni. Már rendbe jött, de vidd el Te is az orvoshoz, nehogy nagyobb gond legyen. A köröm sarkát sosem szabad kivágni, mert akkor szokott benőni. A babák körmét mindig egyenesen kell levágni.
2010. márc. 10. 10:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! Voltatok dokinál? Mi van a gyerkőc lábujjával? :)
2010. márc. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!