Amikor nagyon piros volt a babátok feneke a doki mit írt rá, milyen krémet?
Figyelt kérdés
1 éves babám feneke nagyon piros mostmár a soudocrém sem segít kamilláztam 2 napig szabadon volt a feneke és csak nem akar javulni.Holnap mostmár elviszem dokihoz mert ez nem állapot.A neogranormonn sem jó,mert mikor nem volt piros neki bekentem vele és estére tuti piros lett.Már vettem gyógyszertári hintőport az sem segített.Próbáltama törlőkendőt is hanyagolni vizes rongyos lemosást stb.Már teljesen kétségbe vagyok esve.2010. febr. 9. 21:33
1/8 anonim válasza:
Próbálj meg egy régi módszert:tiszta,nem sózott disznózsírral kend be.Egy-két nap alatt elmúlik.
2/8 anonim válasza:
Bepanthent próbáld ki,nekünk az bevált,i csak azt használjuk!
15hós kislány anyukája
3/8 anonim válasza:
nekünk a sudocream nagyon jó volt!!
4/8 anonim válasza:
Ha nem jó a neogranormon, (pedig én azt istenítem!)akkor én megpróbálnám a vazelint! Gyógyszertárban kapható. A neogranormont úgy kellene csinálni hogy nagyon vastagon gézre rákenni és azt szinte rátapasztani a popsira ahol piros, úgy külön védő valamit rá, és úgy a pelus, de ha szellőzne az volna a jó.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Épp most volt hasonló panaszunk, neogranormonnal kentem 2 nap alatt szépen elmúlt. (valamint én mindig mosom is a popsiját kaki után, nemcsak törlőkendővel törlöm le)
16 hós kislány anyukája
6/8 anonim válasza:
Boraxos gyógyszertári popsikrém. Így kérd a patikában. Mi ezt használjuk születése óta, és sosem volt pirosabb fél napnál a feneke. Mással nem is kenem neki soha. 17 hónapos.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt.
2010. febr. 9. 22:04
8/8 anonim válasza:
Én felvittem a gyereket dokihoz, és ott beecsetelték valami lila tintához hasonló valamivel, ami kb 2-3 nap alatt jött le róla, gyönyörűen rendbe hozta a popsit. Nekünk akkor egy antibiotikumtól lett olyan piros a popó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!