Volt már piros foltos babátok arca? Mivel kezeltétek?
Lehet, hogy csak most tisztulnak a hormonok?
Folt, vagy pattanás szerű pöttyök? Mert ha az utóbbi, akkor nem kell semmit csinálni. Nekünk a védőnő mondta, hogy Sudo popsikrémmel bekenhetjük, de a gyerekdoki, meg azt mondta, hogy nehogy, mert pigmenthiánya lesz. Szóval nem kentük. Ha anyatejes, akkor tejcivel kenheted, az mindenre jó. :)
Nálunk is így kezdődött. Mondtak rá mindent, tejkiütés, anyai hormonok, öblítő stb, ne csináljunk semmit, nem kaptunk beutalót bőrgyógyászhoz. Na, két hét múlva az egész arca tiszta foltos volt, már kiütések is kijöttek rajta, és egész nap sírt... Magánbőrgyógyász, ránézett a gyerekre, és közölte, hogy csecsemőkori ekcéma. 2 fajta krém, egy a bőrre, egy a hajára (mert már az is foltos-kiütéses volt), fürdető (nem a gyógyszertári, mert arra allergiás), testápoló. Hazamentünk, bekentük, másnap reggelre kitisztult az arca, és nem sírt...
Szóval én inkább elvinném, bajod sem neked, sem a babának nem lesz belőle. Inkább menj el hiába, de ő mondja, hogy semmi baj!
Én azóta mindennel így vagyok!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Sajnos nem szopizik már.
Nem pattanáshoz hasonló. Kb. 1cm-es kör alakú piros és érdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!