Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kos babák anuykái! A ti...

Kos babák anuykái! A ti gyereketek is hisztis és akaratos?

Figyelt kérdés

A fiam áprilisban lesz 1 éves, de most pár hete egyre rosszabb. Ha valamit nem engedek meg, egyből megfeszül és üvölt.

Úgy tudom, a kosok eleve nagyon akaratosak.

Hasonló problémák? Esetleg hatékony megoldások?

2010. márc. 9. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Azért sír mert olyan anyja van aki hisz ebben az asztrológia-maszlagban =|
2010. márc. 9. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:

az enyém is áprilisi, 2.éves lesz most. néha akaratos, meg néha hisztis, de a hiszti inkáb akkor van ha fáradt. de alapjában véve nagyon jo gyerek :)

egy éves- lehet most kezdi probálgatni a határokat :)

2010. márc. 9. 18:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Elsőnek: most jutott eszembe, hogy még ez is benne lehet, mivel az öcsém is kos, és ő is jó akaratos. Nem horoszkóp alapján nevelem a gyerekem......

Másodiknak: Igen, még az is lehet, olvastam erről. Remélem elmúlik majd idővel, igyekszem következetes lenni, hogy amit nem szabad azt nem is engedem, még ha hisztizik, akkor sem. Meg próbálom neki elmagyarázni, de még nem igazán hallgat rám, igaz, nagyon sokszor úgy veszem észre, hogy már érti azt, hogy NEM, csak nem érdekli:))

2010. márc. 9. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Szintén 11 hónapos és rettenetesen hisztis,akaratos :S Ilyenkor nem érdekel a hiszti jót mosolygok rajta,és azért se engedem meg neki azt amiért a fesztivált csinálta.
2010. márc. 9. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
zintén zenész 1 éves és kos csak lány
2010. márc. 9. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kérdőjeleztem meg a gyereknevelési dolgaidat, ha ez jött le elnézésedet kérem, csak nekem a két téma picit irrelevánsnak tűnik.
2010. márc. 9. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
én kislányom is kos, és tegnap kezdte a hisztit. az eddig tünemény kiscsaj egyik napról a másikra lett hisztis. Veri magát az etetőszékbe, vagy a szekrénybe, vagy tulajdonképpen mindegy hová. enni nem akar, ma sem ebédelt, hanem kitépi a kezemből a kanalat és még sorolhatnám. egyedül a séta engeszteli ki, azt szereti, nézelődik, bámészkodik közben. fogalmam sincs, hogy ez időszakos vagy nem.
2010. márc. 9. 20:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam dettó!Most lesz áprilisban 1 éves...dehát mit várok tőle,én is kos vagyok,pont olyan mint ő!:-)
2010. márc. 9. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok,szintén kos a lányom,néha hisztizik csak,alapjában véve nagyon jó gyerek! Ez szerintem életkori sajátosság,feszegetik a határokat!

Én oroszlán vagyok és hisztis néha :-)!

2010. márc. 9. 21:15
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én is igyekszem nem figyelembe venni, általában hamar elmúlik.

Sétálni ő is szeret:)

2010. márc. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!