Kos babák anuykái! A ti gyereketek is hisztis és akaratos?
A fiam áprilisban lesz 1 éves, de most pár hete egyre rosszabb. Ha valamit nem engedek meg, egyből megfeszül és üvölt.
Úgy tudom, a kosok eleve nagyon akaratosak.
Hasonló problémák? Esetleg hatékony megoldások?
az enyém is áprilisi, 2.éves lesz most. néha akaratos, meg néha hisztis, de a hiszti inkáb akkor van ha fáradt. de alapjában véve nagyon jo gyerek :)
egy éves- lehet most kezdi probálgatni a határokat :)
Elsőnek: most jutott eszembe, hogy még ez is benne lehet, mivel az öcsém is kos, és ő is jó akaratos. Nem horoszkóp alapján nevelem a gyerekem......
Másodiknak: Igen, még az is lehet, olvastam erről. Remélem elmúlik majd idővel, igyekszem következetes lenni, hogy amit nem szabad azt nem is engedem, még ha hisztizik, akkor sem. Meg próbálom neki elmagyarázni, de még nem igazán hallgat rám, igaz, nagyon sokszor úgy veszem észre, hogy már érti azt, hogy NEM, csak nem érdekli:))
Sziasztok,szintén kos a lányom,néha hisztizik csak,alapjában véve nagyon jó gyerek! Ez szerintem életkori sajátosság,feszegetik a határokat!
Én oroszlán vagyok és hisztis néha :-)!
Köszi a válaszokat!
Én is igyekszem nem figyelembe venni, általában hamar elmúlik.
Sétálni ő is szeret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!