Baba pihenőszékről vélemények? 1 hós múlt a babám és érdemes venni?
Milyen jó, hogy a kérdésre válaszolt az első...
megnyugtatlak, kérdező,a legtöb bpihenőszék úgy van kialakítva, hogy a két napos baba gerincének sem árt. Azért mert szék a neve, nem jelenti azt, hogy derékszögben ül a baba... ÁÁÁÁÁ nem bírom, ha valaki okoskodik, és fogalma sincs a témáról.
Nagyon hasznos dolog, vegyél mindenképpen, és ha ajánéhatom, rezgőset. Kirezegteti a pukit, kakit, ha kell. Megnyugszik, ha máshogy nem tud. És később melletted nézelődik benne, amíg te mosogatsz vagy zuhanyozol. Én addig használtam, amíg nem tudott ülni, ebben is etettem
Szia
Én hintát vettem neki,kicsit drágább a pihenőszéknél,de nagyon szerette :) Most 11 hós a lányom és etetőszékként használjuk a hintát,erre a célra főleg akkor volt tökéletes mikor még nem ült.
Kedves gúnyolódó második: tanulj meg kérlek, szöveget értelmezni, és némi jómpdprt is magadra szedhetnél. Hidd el, nem ártana meg neked.
Nem azt írtam, hogy ne vegyen, mert nem jó, hanem hogy ne ültesse benne, amíg nem tud ülni a baba. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy fektetni is lehet benne, viszont nem egy anyuka kérdezte már itt, ezen a fórumon, hogy mi baja a 3-4-5 hós babájának, eldől a pihenőszékben. Naná, hogy eldől, ha ültetik, mielőtt még ülni tudna...
Egy anyuka
Én is hintát vettem, és nagyon örülök, hogy így döntöttem. Itt ajánlották többen, hogy inkább elektromos hintát vegyek. Nekünk ez van:
Imádja a babánk. Hasfájására is jó volt. Van rajta zene funkció is.
Szerintem ilyet vegyél, a barátnőméknek 1 hónapos a babájuk, és nagyon szereti, van, hogy egy órát is elvan benne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!