2 honapos babaval elhagynatok a parotokat?
Sajnos nem szepen viselkedik velem, a babaval sem foglalkozik.
Raadasul kietlen helyen lakunk, a barataimtol messze, egesz nap egyedul vagyok, es bem igazan tudok menni sehova, a legkozelebbi varos 30 km, busz orankent.
Nem tudok igy elni, nem hiszem, hogy jo a babamnak ha egesz nap sirok.
Viszont elkoltozni nehez lenne, de meg tudnam oldani. Kuldoldon elek, igy teljesen egyedul csak magamra szamithatok.
Szerintetek varjak ? Vagy csak megjobban belebetegszem ?
Koszi a valaszokat, probalkozom ...
Nem, nem szoltam le ha segiteni akart, az elejen direkt rahagytam h pl furdetes utan feloltoztesse, de hamar raunt, ma pl meg meg sem fogta. Mondjuk tegnap sem. Sot kb egesz heten sem.
Nem hiszem, hogy van valakije, de mar ezen is gondolkoztam , mert honapok ota pl meg sem csokolt, persze semmi szex , pedig en probalkoztam, nem tudom ezt is, hogy birja egy ferfi?
Angliaban elek, itt is jo a tamogatas, epp az elobb nezegettem, azok alapjan ki tudnank jonni.
A munkahelyemen ( korhaz ) van szallasra lehetoseg, kis lakasok, azt akarom megerdeklodni hogy s mint megy. Ha oda mehetnenk, nem lenne gond.
De azert felek, es en szeretem sajnos :(
Ez nem szeretet, ha függés a részedről, ne haragudj, hogy ezt mondom.
Van egy olyan férfi (?), az életedben, aki teljesen éretelen az apaságra, a párkapcsolatra. Elhanyagol titeket, megaláz stb. És te szereted.
Emellett, ahogy átjön, te is éretlen vagy, mert nem tudod érvényesíteni az érdekeiteket. Nem hatékony a kettőtök közötti kommunikáció. Sok sebből vérzik ez az egész. Nem tudom mi lenne a célravezető megoldás. Fel kellen nőni először mindkettőtöknek és felelősséget vállalni a döntéseitekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!