Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti elhagynátok a párotokat, ha kiderülne róla, hogy gyógyíthatatlan beteg?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy ápolásra is szorulna, mert nem tudná ellátni magát!
Kérlek titeket, hogy őszintén válaszoljatok. (A nem válasz miatt sem fogok senkit sem leszólni vagy lepontozni!)
2015. márc. 15. 17:53
1/9 anonim válasza:
Nem hagynám el..olyankor van a legnagyobb szüksége a törődésre..
2/9 anonim válasza:
Ha még nagyon az elején lennék,és még nem lenne mély érzelem,akkor elképzelhető.Egyéb esetben nem.
3/9 anonim válasza:
Attól függne, hogy mennyire szeretem a lányt.
Valószínűleg nem.
4/9 opened paradise válasza:
Nem igazán lenne hozzá szívem.
5/9 anonim válasza:
Kitartanek mellette, es probalnek segiteni.
6/9 anonim válasza:
Nem. Tudom mi az ápolás, volt benne részem. Szóval nem hagynám el, akármilyen nehéz is.
7/9 Scav válasza:
Nagyon szeretem a páromat, így biztosan nem hagynám el, segítenék. Viszont ha én lennék beteg, nem akarnám, hogy ápoljon, nem akarnám az ő életét is megkeseríteni. Lehet minden erőmmel megpróbálnám eltaszítani magamtól, menjen éljen teljes életet.
32F
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 15. 18:29
9/9 anonim válasza:
Nem, tuti nem! Mindenben mellette lennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!