Hogy vannak a 2009. április eleji babák? Miket csináltok? Mekkorák vagytok? Anyukák mennyire bírjátok a mindennapi teendőket?
Nem értem az elsőt...
Lányaim 6-án születtek.
Az egyik már jár, a másik még csak kapaszkodva közlekedik. Az egyiknek 5 a másiknak 4foga van. Tejterméken kívül mindent megesznek. A napok kicsit fárasztóak, mert nincs segítségem de bírható. Apa csak 7végén van itthon, de van olyan h csak vasárnap.
Jajj,ne haragudj nem akarok senkit sem megbántani, de arra értettem,hogy miután megszületik a gyerek,csak azzal tudtok foglalkozni,hogy miket eszik,mennyit alszik,mikor áll fel,mennyit pislog és hasonlítgatjátok a szomszéd gyerekéhez stb,stb.. a legtöbb anyának ilyenkor megszűnik a világ többi része és állandóan csak a gyerekről lehet vele beszélni...
Egyébként mielőtt megkérdeznétek miért vagyok itt,nem szoktam olvasni ezt a kategóriát,csak kijött a véletlen kérdésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!