Hogy lehet ilyen az anyósom? Mit kellett volna tennem?
Figyelt kérdés
Ma az anyósom vigyázott a picire, aki nemsokára 10 hónapos. Megcsináltam az ebédjét, az anyósnak csak oda kellett volna neki adnia. Erre ő, az okos fejével. Csinált magának meggyfőzeléket+ Stefánia szeletet (ezeket még soha nem ette) és azt adta ebédre a gyereknek. Ja és hogy ez ne legyen elég, még közölte velem, hogy jobban ette mint azokat a kotyvalékokat, amiket én cinálok neki. És amikor a férjem hazajött elmondtam neki és ő is az anyjának adott igazat.
Totál kész vagyok. Jól összevesztünk a férjemmel meg az anyóssal és még én vagyok az aki hisztizik.
Miért nem tudja azt csinálni az anyós , amit kérek tőle? vagy tényleg én reagálom túl?
2010. márc. 9. 14:32
11/11 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja attól amit evett. Mivel én is hasonló cipőben járok megértelek. Nekem is mindenbe beleszólnak anyósék a babával kapcsolatban, legyen az etetés, altatás, öltöztetés, én is mindent rosszul csinálok. Hiába mondom férjemnek szerinte nincs igazam, meg anyóséknak is mondtam már szépen és csúnyán is, nem értik meg, hogy ők a nagyszülők és tartsák magukat ehhez. Azért egy pár próbát megér megbeszélni velük. Én 7 hónapig próbálkoztam, azóta letettem róla, és kerülöm őket amennyire lehet. Én egyet tudok tenni, a minimális időt töltöm velük, és a babámat is csak ritkán látják. Vigyázni meg nem fognak rá 1 éves koráig, aztán majd meglátjuk. Csak olyan helyre megyek, ahová magammal tudom vinni, ha nem tudom akkor maradok én is itthon és kész. Nem így képzeltem a kapcsolatot velük, de amig a döntésemet nem tartják tiszteletben, addig ez van. Teljesen belefogytam és sokat sírtam mire idáig jutottam, szóval tudom miről beszélek. A szép, de még a csúnya szó sem használ mindenkinél sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!