Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen rizs adtok babátoknak...

Milyen rizs adtok babátoknak és hogyan készítitek el? 7 hónapos babának már adható

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
én már 5.5 hós korátol adom a babámnak,mert a krumplis dolgokat nem eszi meg,és ezzel sűrítem a főziket. Jázmin rízst adok Neki,ha nincs akkor sima rízst. Fél marékníyit megmosok,és dupla annyi vízben nagyon puhára főzőm hogy jól lehesessen turmixolni. 4 hós kortól szabad már adni.
2010. márc. 9. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért,de most akarrtam kérdezni: Hogy főzöd meg,h ne égjen le?2*álltam neki,mindkétszer sz@rrá égett.
2010. márc. 9. 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindig megnézem hogy nem-e fött le róla a víz,ha igen akkor öntök hozzá,nem baj ha sok víz van rajta. De ha már félig megpuhult,akkor le is zárhatód,és fedő alatt is puhára tud párolódni.
2010. márc. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!