Mikorra adjátok a babátoknak a rizs/tejpépet?
Jók így a napi étkezések?
tápszer
gyümölcs
főzelék
pép vagy gyümölcs
tápszer
7 hós a babám, meddig adhatom neki így az étkezéseket? Vagy a pépet kellene utoljára adni elalvás előtt? Éjjel még eszik 1-2-szer tápszert. Egyébként kis étkű a babám, kevés tápszert eszik, általában 100ml-t csak. A többi féle ételből többeket eszik szerencsére, de éjjel is még igényli.
Az én lányom is nemsokára 7 hónapos lesz!
Egy hete így alakult az étkezése:
reggeli 8:30-9:00 cici+tápszer
ebéd 11:30-12:00 főzelék(krumpli, rizs, répa, patiszon, cukkini, sütőtök, zöldborsó, csirke mell)
uzsonna: 14:30-15:00 gyümölcspép (alma, őszibarack, meggy, banán) + baba keksz vagy rizs
vacsora: 17:30-18:00 tejpép
lefekvés előtt: 20:30-21:00 cici+tápszer
Előtte 6x evett egy nap és tízóraira gyümölcsöt evett, uzsonnára pedig tápszert!
Egész éjszaka alszik, nappal 2x vagy 3x 30 percet!
Vannak jó éjszakát tápszerek és tejpépek is, adhatod nyugodtan lefekvés előtt a tejpépet is!
Az enyém 6,5 hós, ugyanígy eszik, viszont jó evő, 200at megeszik mindenből.
Szerintem tejpépet adj neki mindenképpen uzsonnára, ne gyümölcsöt, azzal jobban jóllakik, vacsira meg tápot. Én úgy látom, hogy az én babámat a tápszer telíti el a legjobban.
Hányas tápszert esztek? Mi most váltottunk 2-esre, az zsírosabb, ha még nem tértetek át a 2-esre, akkor lehet, hogy azt kellene, éjszaka is tovább bírná.
Köszi a válaszokat!
Már pár hónapos kora óta próbálja a doki tuningolni a babámat, hogy átaludja az éjszakát, de nem sikerül. A 2-est eszi már ahogy betöltötte a 6 hót.
Néha megeszik 140ml-t, de ez a csúcs.
Lehet, hogy valami jó éjt kaját megpróbálunk, bár nem nagyon lehet átvágni, képes ugyanúgy felkelni enni. Ha napközben nem eszik sokat, akkor éjjel biztos ébred.
Mondta a doki, hogy nem erőltessem, de nem is lehet, ha nem akar, nem eszik többet. Egyébként eszembe sem jutott, így is volt, hogy egyszer kijött neki, amikor többet evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!