Mikortól adtatok tejpépet a babátoknak? S melyik vált be nektek/neki?
HA pépet 9 hónapos kortól
Amúgy 6 hónaos kor alatt semmiképpen nem adtam volna, hiába van ráírva, hogy 4 hónapos kortól.
Amúgy sem egy gyerekbarát kaja szerintem.
Mindenki odavan, hogy így-úgy a bébikaják, amiben cukor van, a tejpépek messze verik őket negatív írányban:-(((
3,5 hónapos kora óta. Sinlac pépet, milupa vaníliásat és nestlé babános rizseset próbáltunk eddig.
Le lehet pontozni engem is:)
10:29-es hozzászóló!
Miért vagy ilyen rossz véleménnyel a tejpépről?
igen, én sem értem ezt a nagy tejpép ellenességet!Kisfiam lassan 8 hónapos, szopizik még napi 4x kb.De már eszik is, mert nincs olyan rengeteg tejem.Főzök neki mindig, üvegeset még nem evett, viszont a joghurtot, túrót, nem bírja a gyomra,mindig kibukizza.Szóval hol uzsira, hol vacsira kap tejpépet almával.Van benne egy csomó vitamin, szerintem semmi baj sincs vele.Amúgy meg úgysem lehet totál cukor mentes világban felnevelni.Persze nem kell neki külön adni cukrosat, de ennyi szerintem nem árt.
Szerintem a baba teák sokkal rosszabbak, na azok tényleg totál tele vannak cukorral!
ja és bocsi kérdező, 7 hós korától kap, a dm saját márkása nagyon bejött:)
utolsó
Bocs az OFFért... szerintem nem a bébikajákban lévő valamennyi cukor okozza a galibákat (valamennyi kell is), hanem az, hogy később kapja a gyerek a töménytelen mennyiségű csokit, chipset, péksütiket...
Szóval szerintem nincs semmi baj a tejpéppel :)
1. A Sinlac az nem TEJpép
2. mert nem hsizem, hogy egy 4 hónapos babának tejpépre lenne szüksége
Inkább akkor valami gyümölcs+natúr tejmentes vagy rizs pép
csak meg kell nézni egy tejpép dobozát
nem tejpép ellenes vagyok, csak nem értem, miért adnak nagyon pici babáknak:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!