Adtatok 4 hós kor előtt rizs vagy tejpépet tápszeres babátoknak? Mikor kezdtétek? Hogy tetszett a babának?
Bocsi, hogy én sem a konkrét kérdésedre válaszolok, de megkérdezhetem, hogy miért szeretnél tejpépet adni? Nálunk volt olyan probléma, hogy 2-3 óránként megéhezett a baba, de a tápszer mennyiségét nem tudtam növelni, mert egyszerűen egyszerre nem bírt többet megenni. És elég bukós is volt. (Utólag doki néni mondta, hogy valószínűleg azért éhezett meg hamarabb, mert a megevett kaja egy része kijött belőle).
Na, én ekkor vaciláltam a tejpépen, meg a Sinlacon (igaz, hogy ekkor már betöltötte a 4. hónapot a lányom) De a doktornőnk javaslatára kipróbáltuk az AR (bukós babáknak való) tápszert, ez jóval sűrűbb és laktatóbb, és ez tök jól bevált!!! 3,5-4 óránként éhezett meg, pedig mennyiségileg ugyanannyit evett, mint a normál tápból.
Csak azért írtam ezt le, mert hátha nálatok is valami ilyen helyzet van, jobb, ha tudsz erről a lehetőségről is!
Miért nem tudsz több tápszert adni neki? Ha 180-at vagy 210-et szeretne enni, miért ne?? Mi sem ugyanannyi adagokat eszünk minden étkezéskor.
A kérdésre válaszolva, én semmit nem adtam hamarabb, mint ahogy szabad, inkább később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!